Kranjske kobasice u srcu Zagreba

U suradnji s GIZ (Gospodarskim interesnim združenjem) Mesne industrije Slovenije iz Ljubljane, a uz potporu slovenskog veleposlanstva i Pivovare Laško, u zagrebačkom Aperitivo baru organizirana je promociju Kranjske kobasice za stručnu javnost, medije i diplomate.Potom su (do isteka zaliha) u besplatnim kobasicama i pivu uživali brojni Zagrepčani i turisti.

U promociji je sudjelovalo šest od četrnaest certificiranih proizvođača Kranjske kobasice, članova GIZ Mesne industrije Slovenije, uz stručan pristup predstavnika proizvođača i prigodni glazbeni program te hostese u slovenskoj narodnoj nošnji.

Promocija Kranjske kobasice u Zagrebu!

Kranjska klobasa, hvala Vam na odličnoj promociji u Zagrebu! Raduje nas da ćemo tijekom Adventa svojim gostima ponuditi samo najbolje! Hvala Slovenian Embassy Zagreb, hvala Bernard Srajner, hvala SPIRIT Slovenija, javna agencija, hvala Laško pivo Hrvatska, hvala svim diplomatima i brojnim novinarima, bez svih Vas ovaj dan ne bi bio poseban! Kranjska klobasa je i ovaj put spojila prijatelje i probudila uspomene. Svi smo bili sretni što jedemo original!#slovenija #hrvatska #croatia #kranjskaklobasa #kranjskakobasica #prijatelji #jedemizvorno #originalkranjska #kranjskaoriginal #promocijaslovenije #aperitivobar #adventzagreb #visitzagreb #dobartek #dobertek #gastrozagreb #foodiezagreb #croatoa #restaurantzagreb #zagreb #croatiafulloflife #timeoutcroatia

Geplaatst door Aperitivo Bar op Vrijdag 25 oktober 2019

Dragi prijatelji, izreka kaže da ljubav ide kroz želudac. I to je u većoj mjeri istina. Prijateljstvu između Hrvata i Slovenaca često možemo svjedočiti ljeti po cijelom Jadranu ili u slovenskim turističkim biserima, naročito zimi na skijalištima. Tijekom druženja, prijatelji najčešće sjednu za isti stol i počaste se odličnom hranom i pićem. Tako će biti i ovaj put!, poručili su organizatori u pozivu na ovo gastro druženje.

M. T.


Tagged: , , , , , , , , ,