Kroštula zasladila zagrebački vikend

Čarobni okus gastro delicija jedinstvene Kroštule oduševio je ovog vikenda brojne ljubitelje vrhunskih domaćih proizvoda.
Kroštule

Jedinstveni koncept koji u Zagrebu razvija mladi Karlo Vulin, raj je za nepce. Autohtoni okus dalmatinske kuhinje protkan blagim mediterasnkim okusom u slavljeničkom je vikendu mnoge razveselio i pozvao na novo druženje u Preradovićevoj ulici 1.

Daleko od industrije, svi proizvodi su ručno pripremljeni domaćim izvornim sastojcima. Domaći kruh bez aditiva, kroasani izrađeni isključivo s maslacem uz namaz od domaćih voćnih džemova te finih čokoladnih namaza. Sendviči su ispunjeni samo najkvalitenijim sastojcima kao što su fina talijanska mortadela, najbolji drniški pršut ili domaća divljač, dok su za vegetarijance pripremljeni recepti od tune ili avokada te neizostavni bezglutenski sendviči.

Karlo Vulin najavljuje brojne inovacije koji će Zagrebu uljepšati jutarnju rutinu doručka ili pak zasladiti dan. Ova gastro dalmatinska bajka dokaz je kako mladi itekako njeguju ostavštinu svojih predaka te prezentiraju hrvatsku autohtonu kuhinju.

T. D.

Tagged: , , , , , , , , , , ,