Kvizana: Nulto izdanje novog pub kviza

Ekipa ‘Drugi šankeri’ pobjednici su nultog izdanja Kvizane, a sva sredstva od donacija i kotizacija donirana su štićenicima zagrebačkog Centra za autizam.Na veselje brojnih građana i kvizoljubaca održano je nulto izdanje novog pub kviza u omiljenoj zagrebačkoj pivnici na zapadu grada Pivani – Kvizana. Znanje tridesetero iskusnih i dobro pripremljenih kvizaških timova testirala je Morana Zibar, jedno od najpoznatijih kvizaških lica, a u ulozi voditelja našli su se poznati pivski znalci Domagoj Jakopović Ribafish i Milan Peh. ‘Borba znanja’ bila je neizvjesna do samog kraja kada se u finalu okršili ‘Nefiltrirana ekipa’ s predvodnikom jednim od najpoznatijih kvizaških lica Krešimirom Međeralom Sučevićem i ekipa ‘Drugi šankeri’. Na kraju se kao najbolji tim u nultom izdanju Kvizane iskazao ‘Drugi šankeri’ koji su tako osvojili Žujine majice i pivo za cijelu ekipu.

Ovo nulto, a ujedno i božićno izdanje Kvizane uvod je u novi pub kviz koji će se jednom mjesečno održavati u Pivani, a četveročlane ekipe će tako svakog mjeseca imati priliku provesti ugodnu večer u dobrom društvu, pokazati svoje znanje, ali i naučiti nešto novo. Sljedeće izdanje Kvizane na rasporedu je u siječnju 2018.

‘Izuzetno nam je drago da je interes za nulto izdanje Kvizane bio jako veliki i da su timovi u rekordnom roku popunili sva mjesta za sudjelovanje u kvizu, a niti podrške gostiju i navijača nije nedostajalo. Zato me veseli da smo svim kvizoljupcima omogućili još jedno novo mjesto u kojem će jednom mjesečno moći pokazati svoje znanje i uživati u dobroj zabavi. Zato pozivam sve kvizoljupce da okupe svoje timove i na vrijeme zauzmu svoja mjesta na sljedećem izdanju Kvizane u siječnju.’, rekla je Morana Zibar.

S obzirom na to da se nulto izdanje Kvizane održalo upravo u blagdansko vrijeme darivanja, sav prihod od donacija i kotizacija organizatori su donirali zagrebačkom Centru za autizam za nabavu opreme i didaktičkih igračaka za štićenike Centra.

C. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,