La Fiesta Stage: Fedde Le Grand u Zagrebu

Jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice, Nizozemac Fedde Le Grand, glavna je zvijezda jedinstvenog glazbeno-scenskog događaja La Fiesta Stage by Sensation koji će se održati u Zagrebu u subotu, 9. travnja u Hypo centru.
La Fiesta Stage-SensationGlazbeni spektakl predstavili su ispred organizatora Tomislav Burazin, Marina Knežević iz Jamnice te zamjenik pročelnika gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Tedi Lušetić.

Fedde Le Grand predvodi sjajan tim koji će publiku rasplesati te odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje. Uz njega, nastupaju DJ Aleksandar Som, violinist Miguel Lara te ponajbolji svjetski akrobati La Fiesta tima koji inače nastupaju u Cirque de soleil i drugim destinacijama zabave. Hrvatsku će na sjajnom partiju predstavljati DJ-i Aldo Morro i Matroda, koji su u posljednjih nekoliko godina postali pravi miljenici hrvatske publike.

‘Kada smo prije gotovo godinu dana predstavili novi dizajn Sensationa znali smo da će s malo kalorija i prirodnim sastojcima postati hit među mladima i poklonicima vrhunskih partyja. Atraktivan zmaj postao je naš zaštitni znak, a kvaliteta pića svrstala nas je među najtraženija gazirana pića noćnog života. Potvrda o kvaliteti stigla je i od stane stručnjaka kada je krajem 2015. Sensation Asia proglašena najboljom gaziranom vodom s okusom na međunarodnom natjecanju Mineral Water Challenge 2015 održanom u Portugalu u konkurenciji 175 prijavljenih proizvoda iz 11 država’, istaknula je Marina Knežević iz Jamnice koja je sa Sensationom podržala nadolazeće glazbeno-scenske događaje.

DJ Fedde Le GrandFedde Le Grand u Zagrebu će predstaviti upravo objavljeni album ‘Something Real’. Četrnaesti album popularnog DJ-a predstavlja nove zvukove i suradnju s glazbenicima koji su među ostalim radili i na albumima grupe One Direction te Miley Cyrus. Prije dolaska u Zagreb, Fedde je na američkoj turneji koja će kulminirati nastupom na najpopularnijem EDM festivalu u svijetu Ultra Miami. Fedde Le Grand miljenik je hrvatske publike, prošlog je ljeta rasplesao više od 8000 ljudi na Split Beach festivalu, a nastupu pred zagrebačkom publikom posebno se veseli.

La Fiesta je glazbeno-scenska atrakcija koju čine najuspješniji svjetski DJ-i, plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati u zraku te specijalni efekti na sceni. Novi koncept zabave spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i glazbe u jedno te stvara iluziju koja dugo ostaje u sjećanju. Rezidenti su Split Beach Festivala i novaljskog kluba Noa.

Hypo centar postat će glazbeno-plesno središte regije. Vrhunska produkcija uključuje jedan od najboljih svjetskih sound i light sistema. Dan uoči partyja biti će odrađene posebne pripreme, a sve kako bi La Fiesta Stage by Sensation opravdao epitet zagrebačkog partyja godine. Sensation okus koji razbija monotoniju obećava zabavu, energiju i idealan je pratitelj na ovom vrhunskom spektaklu, poručuju organizatori.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , ,