Lea Brezar: Superjunakinje u Avenue Mallu

Na Dan žena u Cinestaru u zagrebačkom Avenue Mallu, Lea Brezar predstavit će svoj prvi roman ‘Superjunakinje’, za koji je recenziju napisala psihologinja Ljubica Uvodić Vranić.Roman ‘Superjunakinje’ govori o četiri žene koje su dotakle dno, suočene sa svojim pogrešnim uvjerenjima. Na psihijatrijskom odjelu, u međusobnim razgovorima i u terapijskoj grupi, upoznaju jedna drugu, ali i same sebe te pronalaze u sebi uzroke svoga poraza i nalaze način da ga prevladaju. Tek prisiljene da pobijede sebe postaju prave superjunakinje, spremne da pronađu inspiraciju i vedrinu u vlastitim životima. U svojoj recenziji Ljubica Uvodić Vranić napisala je da nas Superjunakinje prisiljavaju da si postavimo pitanje – sličim li ja nekome iz ove priče?

Lea Brezar vodi uspješnu full service agenciju Dhar media, koja se temelji na načelima dharmičkog menadžmenta. Roman ‘Superjunakinje’ njezina je četvrta knjiga, a dosad je objavila zbirke poezije ‘Oda godinama’ i ‘Da, i?’ te priručnik ‘Izvan okvira’.

Predstavljanje u dvorani 6 u Cinestaru u Avenue Mallu započinje u 19 sati, a roman ‘Superjunakinje’ predstavit će autorica Lea Brezar, recenzentica Ljubica Uvodić Vranić i urednica Sandra Pocrnić Mlakar. Voditeljica promocije je Ljiljana Hranilović Meštrić. Autorica najavljuje i gošću iznenađenja.

S. P.

 

Tagged: , , , , , , , , , , ,