Leiner & Hrnjak band: Fuj koliko je volim

Leiner & Hrnjak bend, odnosno Mišo Hrnjak, Boris Leiner, Domagoj Vorberger i Miljan Bakić,  predstavljaju novi, dugoočekivani singl ‘Fuj koliko je volim’.

Iskusni članovi grupe imaju iza sebe godine iskustva i glazbene karijere: Mišo Hrnjak, basist legendarne Azre, već generacije glazbenika prepoznaju po melodioznom stilu sviranja; Boris Leiner, jedan od najboljih bubnjara koji je osim u Azri svirao u Haustoru i Vješticama; za Domagoja Vorbergera kažu da je pravo autorsko osvježenje u L&H bendu, a mnogima je već otprije poznat kao frontmen zagrebačke grupe Corto, te Miljan Bakić, gitarist Vještica. Nedavno su održali koncert na predstavljanju autobiografije Miše Hrnjaka ‘Srce od zlata’ (priče, ali ne baš za djecu). Na koncertu su predstavili nekoliko autorskih pjesma objavljenih na albumu prvijencu Leiner & Hrnjak banda ‘Viša sila’ (2010), ali su odsvirali i hitove Azre, Vještica…

Za ‘Fuj koliko je volim’  kažu da je tekstualno malo drugačija ljubavna pjesma od onih na koje smo navikli što se da zaključiti iz samog naslova i na jedan duhovit i pomalo sarkastičan način govori o problemima jednog zaljubljenog lika.

Autor teksta i glazbe ‘Fuj koliko je volim’ je Domagoj Vorberger, a aranžmane potpisuju Miljan Bakić, Boris Leiner te Mišo Hrnjak odnosno L&H bend. Pjesma je snimana u studiju Ante Prgina Surke s kojim već dulje vrijeme odlično surađuju.

Spot za ovu pjesmu snimat će se na jesen i bit će svojevrsna najava nihova daljnjeg kontinuiranog koncertnog i autorskog rada. U pripremi su i jesenski koncerti Leiner & Hrnjak banda  kada planiraju obići cijelu regiju.

M. R.


Mišo Hrnjak-promocija knjige
Mišo Hrnjak (ex Azra): Knjiga i koncert
Tagged: , , , , , , , , , ,