Leonard Cohen: Can’t Forget…

U prodaji je novo izdanje Leonarda Cohena, album ‘Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour’ (Columbia/Menart), najavljen fantastičnom blues pjesmom ‘Never Gave Nobody Trouble’.

Ovih deset raritetnih pjesama iz njegova bogatog opusa snimljeno je na posljednjoj turneji ‘Old Ideas World Tour.’ Ovo je čak treći album od rujna prošle godine kada je izdao studijski ‘Popular Problems’, koji je na prošloj dodjeli Juno Awards proglašen najboljim albumom godine.

Odabrane pjesme imaju spontanost i intimnost, donose svestranost i harmoniju benda predvođenog Cohenovim neponovljivim i zavodljivim vokalom. Izdanje će slušateljima pružiti uvid u koncerte, ali i Cohenov intiman process probi, poznatih kao ‘koncert prije koncerta’. Album uključuje dvije nove, još neobljavljene pjesme koje je napisao Cohen ‘Never Gave Nobody Trouble’ i ‘Got a Little Secret’ te dvije još neobjavljene obrade ‘La Manic’ i tribute obradu Georgea Jonesa ‘Choices.’

Od 2008. do 2013. legendarni je glazbenik održao 470 koncerata u 31 državi na kojima su uživali milijuni obožavatelja. Do sada je prodao više od 23 milijuna albuma.

M. R.


Pročitajte još:

Leonard Cohen - Live In Dublin

 

Tagged: , , , , ,