Let 3 na Antenaplugged koncertu

Riječka rock grupa Let 3, na njima poznat način, najavljuje zagrebački koncert koji će se održati u sklopu Antenaplugged u srijedu, 29. siječnja od 21 sat u zagrebačkom Green Goldu.Let 3 Besplatni koncerti Antene Zagreb treću godinu zaredom poklon su vjernim slušateljima.

‘Koncepcija ovog koncerta je biti potpuno prazne glave i tijela tako da je nemoguće na bilo koji način utjecati na nas, u smislu manipuliranja nepoželjnim političkim, vjerskim, brzopoteznim, brzopletim, elektrodistribucijskim, telekomunikacijskim i sveopće negativnim energijam, a isto očekujemo od publike!’, izjavio je Damir Martinović Mrle iz grupe Let 3.

Osebujni rockeri posljednjih dana u kreativnom zamahu rade na novom studijskom albumu od kojeg očekuju mnogo, a Mrle je imao i ukazanje kako će album zvučati.

‘Usnuo sam noćas, nakon dugo vremena, dva naša stara prijatelja: janjce Zvonu i Bobana. Donijeli su mi svaki po litru svježeg kozjeg mlijeka. Popio sam odmah jednu, a nakon ugodnog ćaskanja o aktualnim temama i drugu litru mlijeka. Nakon toga izišlo je iz mene u obliku dukata sedam kila čistog zlata. Iznenađen tako … što me snašlo?’, upitao se Mrle i nastavio: ‘Napregnuh se još jednom, kad mi kao trakavica grunu zlatni lanac pa se omota oko kuće 16 puta … u to došla baba ljuta, udara po glavi … i tu se budim … otišo sam odma do susjede vračare da je priupitam o čemu je riječ? Rekla mi je da zveket zlata označava neki bučni posao, npr. rad u željezari, brodskoj strojarnici, pilani, a da je ovako velika zlatna trakavica koja se omotava i uvlači u svaku kuću i potiče na divljanje isključivo predznak iskonskog rock & rolla koji se ponovno vraća u naše krajeve. Inače Let 3 je trenutno u jakom kreativnom zamahu i radi na svom novom albumu, a ako je vjerovati vračarama, biti će to povratak u pakao rocka!’

Uz Let 3, na prvom od tri Antenaplugged ovogodišnja koncerta, nastupa i splitska grupa TBF. Ambasadorica koncerta, radijska DJ-ica Tamara Loos poručuje: ‘Koncert je besplatan za sve naše slušatelje. Preporučamo što raniji dolazak u Green Gold kako biste osigurali svoje mjesto u ovom slavlju urbane glazbe!’

Antenaplugged, besplatni koncerti za najvjernije slušatelje, započeli su prije dvije godine kada smo se družili s Goranom Baretom i Majkama, Nenom Belanom i Fiumensima, Gustafima, Lukyjem, Psihomodo popom i Urbanom! Prošle smo se godine družili uz tradicionalno fantastične Gorana Bareta i Majke, Belana i Gopca, Massima, Tonyja Cetinskog, Zorana Predina i Pips Chips & Video Clips! Ove nas godine u Green Goldu očekuje veliki rock spektakl, a za ulazak na koncert dovoljno je samo doći i uživati!

Antena

Pročitajte još: Rock se vraća u Zagreb , Let 3 i Bare rasplesali francuske Alpe

 

Tagged: , , , , , , , , , ,