Liburnia Film Festival: Pobjednik – Potrošeni!

Najbolji film 12. Liburnia Film Festivala je ‘Potrošeni’ redatelja Boruta Šeparovića (producent Borut Šeparović, produkcija Montažstroj), obznanio je peteročlani žiri posljednje festivalske večeri u lučici u Ičićima.
Borut Šeparović-Potrošeni
Publika je najvišu prosječnu ocjenu dodijelila filmu ‘4. majmun’ redatelja Hrvoja Mabića (producenti: Morana Komljenović, Hrvoje Mabić, Robert Zuber; produkcija: Fade In, HRT). Najbolji je regionalni film ‘Mula, skupina korijenja svezanih zajedno’ redateljice Sabine Mikelić (producentica Nicole Hewitt, produkcija Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu – odjel za animaciju i nove medije), a posebno priznanje u regionalnom programu dobio je film ‘Povratak posljednjeg’ redatelja Igora Paulića nastao u samostalnoj produkciji.

Dodijeljene su i nagrade struci: nagradu za najbolju režiju dobila je Tatjana Božić za film ‘Ljubavna odiseja’, za najbolju fotografiju Lovro Čepelak za ‘Maslačak’ koji je i režirao, za montažu Boudewijn Koole (‘Ljubavna odiseja’) a za dizajn zvuka Marko Pelaić za film ‘Ovrha’ redatelja Nevena Hitreca.

LFF


Pročitajte još: 12. Liburnia Film Festival , Liburnia Film Festival počeo s regionalnim programom


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,