Lila tjedan: Zdrava kava s doktorima

U sklopu javno-zdravstvene akcije ‘Lila tjedan – Tjedan ženskog zdravlja’, udruga Nismo same poziva sve žene na druženje s liječnicima u srijedu, 8. svibnja od 16.30 sati, u Velvet cafeu (Dežmanova 9) u Zagrebu.

Udruga Nismo same na čelu s predsjednicom Ivanom Kalogjerom organizira treći po redu ‘Lila tjedan -Tjedan ženskog zdravlja’ koji se održava od 6. do 12. svibnja, a ‘Zdravu lila kavu’ s liječnicima u Velvetu nikako ne treba propustiti.

Susret je namijenjen ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje. S obzirom na to da se ljudi često žale da su im liječnici nedostupni, ‘Zdrava lila kava’ idealna je prilika za građane da u neformalnom razgovoru pitaju sve ono što se svog liječnika u ordinaciji nikada ne bi usudili pitati. Na ‘Zdravoj lila kavi’ bit će riječi i o tome kako voditi brigu o svom zdravlju.

Prisutni će biti: prim. mr. sc. Višnja Matković, spec. radioterapije i onkologije, voditeljica Odjela za radioterapiju i kemoterapiju Zavoda za ginekološku onkologiju KBC-a Zagreb; prim. doc. dr. sc. Dražan Butorac, dr. med. specijalist ginekologije i porodiljstva, Klinika za ženske bolesti i porodništvo KBC-a ‘Sestre milosrdnice’ i predsjednik Hrvatskog društva za kolposkopiju i bolesti vrata maternice Hrvatskog liječničkog zbora; Željka Josić, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije, OB ‘Dr. Ivo Pedišić’, Sisak; Gordan Crvenković, dr. med., spec. ginekologije i porodništva, Ginekološka ordinacija GynNova; doc. dr. sc. Maja Prutki, spec. radiologije na Zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Zagreb; Maja Vukoja, dr. med. spec. psihijatrica u Dnevnoj bolnici za afektivne poremećaje Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb i Ivona Poljak, psihologinja na Klinici za onkologiju KBC-a Zagreb.

Pokrovitelj Lila tjedna je Ministarstvo zdravstva.

I.K. / Foto: Nismo same


Miss Universe Mia Rkman podržala Lila tjedan

Tagged: , , , , , , , , , ,