Ljetni koncept uživanja u šampanjcu

U Zagrebu je, na terasi Oleandar hotela Esplanade, predstavljen novi, ljetni način uživanja u prestižnom Moët & Chandon Brut Imperial šampanjcu.
Moet&Chandon Brut ImperialPoznata svjetska šampanjska kuća ovog je ljeta ritual ispijanja šampanjca ponudila na nov način, i to tako da se u veliku čašu rashlađenog šampanjca dodaju komadići dinje i kruške, koji nas uvode u  ljetno uživanje u jedinstvenom okusu. Kako bi novi ritual ispijanja Moët & Chandon Brut Imperiala bio još potpuniji tijekom ljetnih večeri, event u Zagrebu bio je u znaku disco groznice 80-ih. Bijelo-žuta ljetna priča oduševila je mnogobrojne uzvanike, koji su imali priliku pokazati i svoju humanost, u suradnji s Hrvatskim crvenim križem, donirajući sredstva za stanovnike potopljenih područja,

Moët & Chandon je šampanjac glamura i uspjeha od 1743. godine. Poznat je po svojim postignućima i legendarnom pionirskom duhu. Moët & Chandon dijeli magiju sa svijetom, nudeći jedinstvene šampanjce za svaku priliku i raspoloženje. Moët Brut Imperial kultni je šampanjac ove kuće. Napravljen 1869., utjelovljuje Moët & Chandon jedinstveni elegantan stil koji se prepoznaje svojom blagom voćnosti, zavodljivošću nepca i elegantnom zrelosti.

Uzvanici su i donirali sredstva za stanovnike potopljenih područja, u suradnji s Hrvatskim crvenim križem.

Laurusdan

Tagged: , , , , , , , , , , , ,