Ljubavne subverzije Mani Gotovac

Knjižara Hoću knjigu Megastore u Zagrebu (Bogovićeva 7) svoja je vrata ponovno otvorila početkom studenoga. Nakon promocija Anite Šupe, Ljubice Uvodić Vranić te Rupi Kaur najavljuju se i skorašnja gostovanja najčitanijih hrvatskih autora. 
Ljubav je najjača sila na svijetu! Ne vjerujete? Doznajte da je doista tako u razgovoru kojeg će voditi poznata teatrologinja Mani Gotovac s novinarkom i književnicom Milanom Vuković Runjić te spisateljem i urednikom Dragom Glamuzinom.
 
Oni će u petak, 8. prosinca (18 sati ) govoriti o subverzivnoj snazi ljubavi. Pokušat će odgovoriti na neka goruća intimna pitanja koja nas golicaju. Što je to ljubav? Zašto nas navodi na dobra i ponekad luckasta djela? Usađuje li u nas požrtvovnost, privrženost i odanost? Sve su to pitanja koja će raspraviti ovi cijenjeni sugovornici.
 
Pridružite im se i vi u otvorenom razgovoru te ih priupitajte sve što ste oduvijek željeli znati o ljubavi, ali se niste usudili pitati! Tijekom događanja sugovornici će odgovarati na pitanja posjetitelja, potpisivati odabrane naslove svojih knjiga te se družiti s fanovima.
 
Tagged: , , , , , , , , , ,