Lupino u Art Caffeu kod Homovca

U sljedećoj emisiji ‘Art Caffe’ kod Borisa Homovca gostuje proslavljeni fotograf Stephan Lupino.Emisiju pogledajte na Z1 televiziji u četvrtak 29. travnja (18.30 sati) i u subotu (23 sata), a nakon toga na partnerskim televizijama i službenom YouTube kanalu.

Stephan Lupino, najpopularniji hrvatski art fotograf u svijetu, kipar i slikar, za čije se radove otimaju agenti i galeristi diljem svijeta, priznaje kako danas reagira kad ga netko oslovi pravim imenom Ivan Lepen. Govori o tome kako mu se majka i djeca nose s njegovim novim umjetničkim izazovima i karijerom. Prisjeća se Varaždina, grada u kome je rođen i odrastao, raskalašenog života u Rimu i New Yorku, poslovima izbacivača, modela i glumca, noćnog života po svjetskim klubovima.

Fotograf, koji je objavljivao u najprestižnijim svjetskim modnim i lifestyle magazinima, otkriva kako mu je uspjelo razodjenuti pred objektivom dvije tisuće žena i stotine muškaraca, prijateljstvu sa svjetskim zvijezdama, odlukom da se početkom rata vrati u Hrvatsku, istini o financijskom bankrotu… Kritički promišlja o današnjoj političkoj i celebrity sceni u Hrvatskoj i otkriva kani li se vratiti profesiji art fotografa.

N. M.Tagged: , , , , , , ,