Mađioničar Jozo Bozo u misiji Zaklade Hrvatska za djecu

Zarazni smijeh više od 600 mališana, mađioničarski trikovi Joze Boze i pozitivna energija vladali su na prvoj proslavi 10 godina rada Zaklade Hrvatska za djecu, koja se održala u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu.Jedan od naših najboljih dječjih mađioničara Jozo Bozo i ovog je puta predstavio svoje najnovije trikove, oduševivši brojne mališane koji su s oduševljenjem upijali svaki trik i pokušali naći rješenje za njega.

‘Drago mi je da smo na zabavan i poučan način uljepšali proslavu 10 godina rada Zaklade. Mališani su bili divni pomoćnici, a vjerujem kako su i sami naučili poneki trik! Na kraju predstave mnogim mališanima ostale su divne uspomene na jedan bezbrižan dan pun zabave i smijeha’, izjavio je Jozo Bozo.

Predstave Joze Boze održavale su se ususret Međunarodnom danu djeteta koji se obilježava 25. listopada. Zakladu Hrvatska za djecu osnovala je Republika Hrvatska, a upravljačka prava i obveze ostvaruje Vlada RH. Svrha Zaklade je promicanje dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece te osnaživanje obitelji u situacijama različitih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih i obrazovnih potreba djece.

I. T.


Tagged: , , , , , , ,