Magazinska klet – najbolja adresa za uživanje u grillu i svečanostima

Smješten u okruženju stotinjak godina stare smokve, između Autobusnog kolodvora i VMD-ovog tornja u Zagrebu, restoran Magazinska klet pri staroj smokvi dočekat će vas u maniri najboljeg grill-majstora!

Leskovački voz, punjena vješalica, đevrek, teleći repovi, pljeskavice, ćevapi – uz najfinije sireve, salate, pogačice, ali i vrhunska janjetina… samo su neka od jela u kojima ćete moći uživati uz, naravno, dobru glazbu i ugodnu atmosferu.

Okusite izvorne ćevape spravljene prema originalnoj recepturi, leskovački roštilj, dimljenu vješalicu, gurmanski ćevap, pljeskavicu s kajmakom i još mnogo toga. Na vama je da odaberete, a Magazinska klet vam jamči da je svako jelo pripremljeno od isključivo svježih namirnica provjerenih dobavljača i prema najvišim standardima.

Dostava hrane restorana Magazinska klet uvijek vam je na raspolaganju, a omiljena jela možete naručiti i ONLINE

Krstitke, krštenja i svadbe događaji su koji se pamte cijeloga života i stoga je važno obilježiti ih isto tako – na mjestu za pamćenje. U rustikalno uređenom ambijentu i uz osiguran besplatni parking, Magazinska klet idealna je za proslavu bilo koje, veće ili manje, svečanosti. S obzirom na situaciju s korona virusom u kojoj se trenutačno nalazimo, u restoranu Magazinska klet pri staroj smokvi pridržavaju se svih uputa te za vas mogu organizirati svadbene svečanosti i za manji broj ljudi.

Uživajte i dobar tek!

Foto: M.K.


Vino uz žlicu (i vješalicu) u Magazinskoj kleti
Tagged: , , , , , ,