Darujemo ulaznice: Malo morgen u KNAP-u

U suradnji s kazalištem KNAP darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu Nina Škrabe ‘Malo morgen’ u režiji Georgija Para, koja će biti prikazana u četvrtak, 11. veljače u 20 sati.
Malo morgenKratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR5
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 10. veljače do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 11. veljače u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nastala je prema tekstu hrvatskog komediografa Nine Škrabe koji je inspiraciju pronašao u slavnoj Gogoljevoj drami ‘Kartaši’, prema čijem je predlošku nastalo nekoliko filmskih i kazališnih adaptacija, kao i istoimena opera. Radnja predstave koja nam daje upute kako (pre)živjeti u ovom fejk svijetu u kojem sve vrvi prevarantima, lažovima, lopovima i beskičmenjacima, smještena je u Opatiju bajnu za jedan grandiozni kockarski stol u luksuznom hotelu. Sraz petero vještih i osebujnih profi-kartaša rezultira komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini, što je svima nama dobro znana situacija naše neumitne svakodnevice.

Glavna je ženska uloga povjerena Nancy Abdel Sakhi, glumici egzotične boje kože i afričkog podrijetla, poznatoj po glavnim ulogama u filmu ‘Nafaka’ Jasmina Durakovića i predstavi ‘Sumnja’ kazališta Planet art, kao i ‘Krležinim legendama’ u kojima je ljetos oduševila zagrebačku publiku na Gvozdu. Visoku tamnoputu damu, koja je u predstavi utjelovila tajanstvenu Amru, prati plejada legendarnih glumaca – Žarko Potočnjak, Tomislav Martić, Mladen Vasary i Željko Duvnjak – koji u borbi protiv lažnih diploma, lažnih obećanja, lažnih grudi, lažnih anketa – iako se laćaju kockarskog alata, nisu negativci.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,