Malonogometni turnir Ožujsko kup

Ožujsko pivo najavilo je 6. Ožujsko kup – Prijave za 16 nacionalnih kvalifikacijskih turnira prikupljaju se putem službene stranice Ožujsko kupa – Pobjednička momčad u finalu u Varaždinu osvaja put na kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije u Norveškoj.
Mateo Beusan, Mila Horvat, Marinka Akrap, Diana Zekić i Tomislav PacakNajveći nacionalni amaterski malonogometni turnir Ožujsko kup ulazi u šestu godinu svoga postojanja i ove godine priprema pravi spektakl za sve ljubitelje malog nogometa. Najavljeno je to na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Pivani na kojoj su sudjelovali Diana Zekić iz Zagrebačke pivovare i Marinka Akrap iz Podravke te glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak i ambasador Ožujsko kupa, Mateo Beusan.

Što se sve očekuje na ovogodišnjem izdanju Ožujsko kupa istaknula je Diana Zekić iz Zagrebačke pivovare: ‘Od svoga početka, 2010. godine, Ožujsko kup bilježi velik interes lokalne zajednice i trudi se svake godine pružiti što bolje iskustvo svim zaljubljenicima  nogometne igre. Ove godine, osim dobroga nogometa i zabave, svi sudionici i gledatelji najvećega domaćeg malonogometnog turnira imat će priliku sudjelovati u različitim nagradnim igrama, a najbolju ekipu koja pobijedi u finalu u Varaždinu očekuje nezaboravan put u Norvešku na kvalifikacijsku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije. Predbilježbe za sudjelovanje na turnirima još se primaju, pa i ovim putem pozivam sve zainteresirane da putem službene web stranice www.ozujskokup.com prijave svoje ekipe i okušaju sreću na terenima diljem Hrvatske.’

O važnosti Ožujsko kupa za rekreativni sport u lokalnoj zajednici govorio je i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak: ‘U ime Hrvatskoga nogometnog saveza pozdravljam inicijativu održavanja Ožujsko kupa, koji već šestu godinu zaredom motivira i nagrađuje istinske ljubitelje nogometa. Vjerujem da je glavna nagrada dovoljan razlog za sudjelovanje u ovome najvećem amaterskom malonogometnom turniru, a veseli nas što ćemo istodobno dobiti najbolju moguću podršku našim reprezentativcima u Norveškoj. Veliko nam je zadovoljstvo biti dijelom ekipe Ožujsko kupa i uživati u malonogometnim nadmetanjima diljem Hrvatske.’

Ovogodišnji najveći amaterski malonogometni turnir u Hrvatskoj podržali su i mnogobrojni  partneri Podravka, Ferivi Sport, Porsche Leasing i Goal.com, koji će osigurati vrijedne nagrade za prijavljene ekipe i gledatelje.

U sklopu 16 nacionalnih kvalifikacijskih turnira diljem Hrvatske, Ožujsko kup svim nogometnim amaterima i vatrenim navijačima pruža idealan spoj sportskoga nadmetanja i vrhunske zabave. Promicanjem sportske rekreacije u lokalnoj zajednici, ovim turnirom  iznova se dokazuje da je prijateljstvo Žuje i nogometa neraskidivo.

P. R.


Pročitajte još: Malonogometni Ožujsko kup


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,