Mani Gotovac u siječanjskoj Ženskoj priči

Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) i Bookcaffe, pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić i u 2015. nastavljaju sa ‘Ženskom pričom’, a jedina gošća bila je legenda hrvatskog kazališnog života Mani Gotovac.
Mani Gotovac i Marijana PerinićU gotovo tri sata programa dokazala je da je jedinstvena i neponovljiva. Bilo da priča o kazalištu i onim trenucima koji se pretvaraju u  istinski doživljaj (a to je za nju teatar), ili pak o ljubavi ili suradnicima i kolegama s kojima je provela nezaboravne trenutke u Splitu, Rijeci i Barceloni, Mani Gotovac prepuna je istinske strasti i emocija prema svemu što radi i u čemu istinski uživa.

Dio života ispisala je i još uvijek ispisuje u svojim knjigama, a neke priče iz njezine nove knjige ‘Ma koji život, ma koji teatar’ podijelila je s publikom koja je ispunila Bookcaffe do posljednjeg mjesta. Nakon potpisivanja knjiga i razgovora sa čitateljicama, Mani je izjavila: ‘Bila je ovo lijepa večer. Osjećala sam se divno na Ženskoj priči, među ovom divnom publikom!’

U više od tri  sata izuzetno zanimljivog, emotivnog, strastvenog i nadasve iskrenog razgovora  s  Mani Gotovac, ali i inspiriranom publikom Marijana Perinić i Ženska priča  najavili su još jednu zanimljivu sezonu  koja se nastavlja već sljedeći mjesec s nekim novim književnicama.

P. R.


Pročitajte još: Ženska priča s Mani Gotovac , Naknadna financijska potpora Mani Gotovac


 

Tagged: , , , , , , , , ,