Darujemo knjigu: Marina Roki – Srebrna

U suradnji s nakladničkom kućom Vuković & Runjić, darujemo 2 čitatelja/ice knjigom Marine Roki ‘Srebrna’.

Marina Roki-SrebrnaKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR4
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 28. travnja
Ime dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 29. travnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Ova provokativna ljubavna priča povezuje triler, filozofsku i psihoterapeutsku prozu u potrazi za istinom koja zrcali osobne i moralne vrijednosti hrvatskog društva. Knjiga povezuje dva naraštaja obitelji nespremne suočiti se s vlastitim traumama nad kojom se pitamo kako nam se, zaboga, to sve dogodilo?

Ona ima četrdesetpet godina, sređen život razvedene žene, kćer srednjoškolku, zanimljiv i dobro plaćeni posao. Kad upozna T.-a, dogodi se ljubav. Naizgled je sve idealno, on je ugledan poslovni čovjek, zaljubljen u nju i rock’n’roll, a brižan prema njezinoj kćeri. Nakon dvije godine T. je zaprosi, no dan uoči vjenčanja otkazuju ga zbog njegova infarkta. On se oporavi, ali uskoro ona završi u bolnici zbog vrtoglavica i teških glavobolja. Mnoge pretrage pokazuju da joj nije ništa. No, vrtoglavice ostaju kao simptom svega što je muči u privatnom životu. Naslućuje da T. ima neku tajnu, ali koju? Odjednom se sve oko nje počinje raspadati: na rubu života i smrti, ona počinje tražiti istinu i mijenjati se. Tko je T. s kojim živi već deset godina? Ono što će na kraju otkriti, skoro će je ubiti.

Urednica Milana Vuković Runjić o knjizi:
Ova provokativna ljubavna priča povezuje triler, filozofsku i psihoterapeutsku prozu u potrazi za istinom koja zrcali osobne i moralne vrijednosti hrvatskog društva. Knjiga povezuje dva naraštaja obitelji nespremne suočiti se s vlastitim traumama nad kojom se pitamo kako, zaboga, nam se to sve dogodilo? Autoričina potraga prepuna nevjerojatnih događaja, neobičnih saveza i nepremostivih prepreka služi kao poučan primjer borbe za slobodu izbora. Kad razriješi osobni misterij kroz iznenađujuće obrate pune humora, nelagode, autoironije i mudrosti, odlučit će se njezina sudbina, kao i sudbina njezine kćeri.

Tagged: , , , , , , , , , , ,