Maskom protiv straha

U Domu zdravlja Zagreb-Zapad doktorica dentalne medicine Nina Cebalo organizirala je projekt pod nazivom ‘Maskom protiv straha’.

Kako bi se omogućila što bolja komunikacija između djece i stomatologa te kako bi se razbio “strah od bijele kute”, u Domu zdravlja Zagreb-Zapad održan je projekt pod nazivom ‘Maskom protiv straha’.

U ordinaciji dentalne medicine dr. Nine Cebalo organizirano je druženje i pregled zuba pod maskama. Na taj se način djeci omogućio dolazak u ordinaciju pod maskama kako bi se obavio dentalni pregled bez stresa te druženje sa stomatologom u opuštenoj atmosferi. Djeci i roditeljima dr. Cebalo tom je prigodom govorila o važnosti održavanja oralne higijene, informirala ih je o tehnikama četkanja zuba te je naglasila prednosti odlaska na redovite stomatološke preglede.

Ovakav način suradnje uvelike pomaže djeci koja pate od anksioznosti i strahova kako bi što lakše podnijeli dolazak u stomatološku ambulantu.

U tijeku su i upisi za nove pacijente kod dr. Nine Cebalo u Domu zdravlja Zagreb-Zapad, a možete se javiti na e-mail: [email protected]

N.C. / Foto: Promo


Stomatologija od A do Znam sve!

Tagged: , , , , , , , , ,