Massimo unplugged sa Zagrebačkim solistima

Navikli smo od Massima očekivati odlične koncerte, virtuoznost u izvedbi i uvijek puna srca na odlasku iz dvorane. Na predstojećim unplugged koncertima, 9. veljače u Zagrebu (Lisinski) i tri dana kasnije u Rijeci (Dvorana mladosti) te srčanosti i kreativnosti, ali i iznenađenja, neće nedostajati.
MassimoŠtoviše, dat ćemo im nova ‘krila’ jer kao što sam Massimo kaže: ‘Došlo je vrijeme za velike promjene u aranžmanima pjesama.’

Uz Ivana Popeskića kao aranžera stari dobri hitovi dobit će drugačije ruho, a da bi sve to zvučalo baš kako treba Massimu će se na pozornici pridružiti renomirani hrvatski ansambl klasične glazbe – Zagrebački solisti. Sve članove ujedinjuje vrhunska razina muziciranja i disciplina te izniman entuzijazam i ljubav prema glazbi. Sjediniti Massima, njegov bend i Zagrebačke soliste čini se kao odvesti vas do ‘zvijezda’ i dalje.

‘Želim publici pružiti jedan stvarno jedinstven način prezentacije svojih hitova, s naglaskom na posljednji album 1 dan ljubavi. Sjedinit ćemo nove aranžmane, nagrađivani ansambl Zagrebačkih solista i moj bend te stvoriti novu vrijednost’, objasnio je Massimo koje su težnje predstojećih unplugged koncerata.

Massimovi koncerti održat će se u najljubavnijem tjednu u veljači. ‘Za mene ljubav znači jako puno. Dan zaljubljenih samo je podsjetnik na taj jedan dan u godini kada treba biti otvoren za ljubav. Ali morate znati da svaki dan treba najdražima pokazati da su voljeni’, zaključuje Massimo.

A. R. / Foto: Mario Krištofić


Massimo i bend
Massimo: Album – 1 dan ljubavi
Tagged: , , , , , , , , , ,