Mate Janković kuhao Ledo smrznute proizvode

U zagrebačkom shopping centru City Center one East održana je Ledo Kuhaona na kojoj je chef Mate Janković pripremao gastronomske specijalitete od Ledo smrznute ribe, povrća i okruglica te oduševio brojne okupljene.Janković je prezentirao brojne načine pripreme jela od Ledo smrznutih proizvoda. Osim ukusnih jela, posjetitelji su svojim domovima ponijeli Ledo recepte i dozu inspiracije za obiteljski ručak. Svi se recepti mogu pronaći i online na www.recepti.ledo.hr.

‘Osim što su vrlo praktičan odabir u kuhanju, smrznute Ledo proizvode mogu preporučiti i zbog očuvanih nutritivnih vrijednosti i okusa, kojima je za gotov i ukusan obrok potrebno još samo malo mašte. Najbolje od svega, s dobrom idejom – priprema je jednostavna i brza, a kuhanje postaje čas posla’, izjavio je Mate Janković.

Ledo u bogatoj ponudi ima najkvalitetnije namirnice kontroliranog podrijetla koje omogućuju brzu i jednostavnu pripremu jela. Smrznuto povrće i voće, riba i tijesta idealan su izbor za cjelovit obrok, a dostupni su tijekom cijele godine. Tehnologija brzog smrzavanja Ledo ribe iz divljeg ulova jamči izvornu kvalitetu i svježinu. Osim toga, očišćena je i filetirana, pa štedi vrijeme. Povrće i voće ubire se u optimalno vrijeme, u trenutku kada je najbogatije nutritivnim vrijednostima, a metodom brzog smrzavanja svi vrijedni nutrijenti ostaju očuvani.

Također, Ledo je predvodnik u originalnim inovacijama na tržištu tijesta. Vrhunska kvaliteta sirovina te maštovite kombinacije punjenja dio su svakog novog Ledo proizvoda. Zadnji u nizu originalnih proizvoda su okruglice nougat milk koje pružaju uživanje u bogatoj i raskošnoj kombinaciji dva okusa te čine idealan obrok ili slasticu.

K. P.


Tagged: , , , , , , , ,