Mia Dimšić: Nagrada Moj prvi Music pub

Sjajna Osječanka Mia Dimšić nastavlja nizati priznanja i nagrade za iznimno uspješan glazbeni rad u 2016. godini. Pjesma ‘Život nije siv’, za koju je Mia napisala tekst i glazbu, jedna je od najslušanijih i najemitiranijih pjesama u 2016., a Hrvatska diskografska udruga pjevačicu je nagradila priznanjem za najbolju mladu izvođačicu u godini iza nas.

I ova godina sjajno je započela za jednu od najperspektivnijih hrvatskih pjevačica. Uz novi singl, ‘Sanjaj me’, koji je velikom brzinom već krenuo osvajati radijski i televizijski eter, Mia je ovogodišnji laureat nagrade Moj prvi Music pub – Pjevačica 2016., dok je spot za njezinu pjesmu ‘Život nije siv’ proglašen najboljim u protekloj godini. Za spot su zaslužni scenarist i redatelj Boris Sekulić i snimatelj Igor Miličić.

Jedna od najpopularnijih radijskih emisija, ‘Music pub’ voditelja Zlatka Turkalja Turkija, koja se emitira na valovima 2. programa Hrvatskog radija, u kontinuitetu od 1992. godine nagrađuje najbolje izvođače i pjesme emitirane u hrvatskom radijskom eteru. Ovo priznanje kruna je Mijine odlične godine te će joj sasvim sigurno dati energiju za nove autorske i pjevačke uspjehe.

Nagrade je Miji uručio direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac, a ona se tom prilikom zahvalila popularnom Turkiju, ali i svom producentskom i autorskom timu, kao i publici koja odlično prihvaća njezinu glazbu, što je dokazano i nedavnim samostalnim koncertom u zagrebačkoj dvorani Lisinski kojim je oduševila publiku.

C. R.


Mia Dimšić: Život nije siv

Tagged: , , , , , , , , , ,