Mirisno izdanje: Fashion Week Zagreb by Afrodita

Na novoj sunčanoj terasi zagrebačkog DoubleTree by Hilton hotela i Oxbo restorana predstavljeni su novi koncept, lokacije i partnerstva Fashion Weeka Zagreb (FWZ).Fashion Week Zagreb-6-2016-pressicaOve sezone FWZ ide pod nazivom ‘Secret Garden’, a održat će se u jednom od najljepših skrivenih zagrebačkih parkova, u parku Green Gold Centra. Ovaj još mnogima neotkriveni japanski vrt s raznim biljem i cvijećem, postat će ekskluzivan modni dom Fashion Weeka Zagreb by Afrodita koji će se održati 3. i 4. lipnja.

Predstavljanje nove suradnje Fashion Weeka Zagreb i Afrodita kozmetike vodila je Anja Alavanja, a ambasadorice Csilla Barath Batajić, Nives Čanović, Matija Prskalo i Sonja Kovač predstavljale su cvjetne inspiracije za novu liniju Afroditinih gelova za tuširanje ‘Secret Garden’: s mirisom nježne magnolije, dražesnih ruža, divlje orhideje i romantičnog božura. Haljine u istim bojama cvijeća, dizajnirala je poznata slovenska dizajnerica Maja Štamol koja će ujedno i zatvoriti ovosezonski FWZ by Afrodita.

Novo mirisno izdanje Fashion Weeka Zagreb predstavila je direktorica Sarah Josipović koja je otkrila kako se raduje novome tajanstvenom, ljetnom konceptu.

‘Prije par sezona prvi smo shvatili da je došlo do zasićenja megalomanskim događanjima na domaćoj modnoj sceni te otkrili koncept intimnijih, ekskluzivnijih predstavljanja kolekcije. Od tada, sezonski mijenjamo mjesto događanja jer upravo iz njega vučemo inspiraciju. Ove sezone predstavljamo naš tajni, magični modni vrt, naš Secret Garden u kojem će svoje kolekcije publici predstaviti neki od najboljih i najuspješnijih domaćih, ali i stranih dizajnera’.

Na Fashion Weeku Zagreb by Afrodita predstavit će se brojni etablirani i zanimljivi hrvatski dizajneri i umjetnici poput Đenise Pecotić, koja će prikazati konstrukciju i dekonstrukciju na temu Lijepe naše Hrvatske, a po prvi puta predstavit će se i Stolnik modna kuća. FWZ će otvoriti Marka by Marija Cvitanović koja nastavlja svoju uspješnu suradnju s Pounjem, Larie by Marine Lacković koja je upravo objavila preview kampanju svoje kolekcije, blackpearl by Sara Lončarić, Igor Galaš, Simone Manojlović i Natalija Smogor. Iz inozemstva na pistu FWZ-a dolazi Mandali Mendrilla o čijim kolekcijama često piše Vogue, dizajnerica Kata Szegedi iz Budimpešte čije modele nose brojne svjetske fashionistice, slovenska dizajnerica Maja Štamol kao gošća Afrodite te Sylvio by Sylvio Roubertto Kovačić, poznati i priznati svjetski dizajner hrvatskih korijena s američkom adresu kojeg obožavaju neke od najvećih svjetskih zvijezda, a koji je i osobni dizajner pjevačice Kelly Clarkson.

Uz scenografiju skrivenog vrta, prekrasne ambasadorice, vrhunske delicije koje je pripremio službeni hotel FWZ Hilton, odnosno Oxbo restoran te vodu koja oživljava osjetila – Romerquelle, mogao se osjetiti dašak svježine i glamura koji uskoro dolazi i na pistu još jednog, dosad najuzbudljivijeg izdanja Fashion Weeka Zagreb by Afrodita.

FWZ


FWZ-12-2015 press-kreatori
Fashion Week Zagreb na novoj lokaciji
Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,