Mjuzikl Jadnici u Osijeku

Nakon što hrvatska publika više od 30 godina nije vidjela ovaj mjuzikl, Richard Montez je postavio produkciju ‘Jadnika’.
JadniciMontez je režirao i izvodio kazališne predstave, seminare i radionice u 68 zemalja, odnosno više od 500 produkcija, a trenutačno se nalazi na 21. svjetskoj turneji, u koju je uključena i Hrvatska. Mjuzikl je postavila međunarodna udruga Cornerstone Theatre, odnosno hrvatska podružnica CornerstoneArts Hrvatska.

‘Jadnici’ (Les Misérables) je mjuzikl koji je do sada vidjelo 65 milijuna ljudi u 42 zemlje, te koji i nakon 28 godina uzastopnog prikazivanja na prestižnim svjetskim pozornicama ne prestaje obarati sve rekorde. Tri Oscara koje je ove godine osvojila posljednja filmska obrada premašuju brojku od stotinjak prestižnih međunarodnih priznanja i nagrada.

Zanimljivost je ove predstave da glavne uloge izvode imena hrvatske glazbene scene: Pamela Ramljak, Max Hozić, Kim Verson i Bojan Jambrošić. Osim njih, na pozorici su i Henrik Šimunković, Marina Šubarić, Nuša Lipovec, Irena Matas i Igor Baksa te mnogi drugi.

Pogledajte ovaj prekrasni mjuzikl i podržite hrvatske izvođače u velikim ulogama! Dvorana Gradski vrt, subota 14. prosinca, 20 sati. Cijena ulaznice za parter je 70 kuna, za tribine 50 kuna, a u VIP loži 200 kuna.

Entrio

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,