Mobia: Gadgeti za uspješne žene

Ususret Danu žena, Mobia kao lider u ponudi gadgeta za žene i muškarce, predstavila je proljetnu kolekciju namijenjenu ženama. Onima koje vole novitete, koje gadgetima upotpunjuju svoje modne detalje, koje vole uvijek istraživati i pomicati granice kad su u pitanju trendovi.Proljetne imperative među prvima su upoznale glumice Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković te TV urednica i voditeljica Uršula Tolj kojima posao, ali i uspješne karijere podrazumijevaju i život s gadgetima.

Ana Begić Tahiri tako je iz bogate ponude Mobia gadgeta odabrala proizvode koji će joj pomoći u svladavanju svakodnevnih poslovnih i privatnih obaveza – odlične bluetooth zvučnike Fresh ‘n Rebel koji će joj olakšati korištenje mobilnih i tablet uređaja u poslovne svrhe ili za igranje zabavnih igrica. Zvučnici se mogu koristiti zasebno ili povezati serijski. Tijekom putovanja, ali i u opuštajućoj šetnji nakon napornog radnog dana svi se, pa i Ana, volimo isključiti iz svakodnevice i prepustiti dobrom zvuku glazbe. Kako bi zvuk bio fantastičan, tu su Fresh ‘n Rebel bluetooth slušalice koje se mogu koristiti 15 sati bez kabela.

Mirna Medaković Stepinac, osim što je uspješna glumica, majka je i blizanki Kaje i Zore koje polako počinju otkrivati moći gadgeta. Upravo zato u Mobia poslovnici je Mirni ‘za oko’ zapeo impresivan tablet za djecu Vivax, koji je prilagođen za zabavu i edukaciju za najmlađe. Na tabletu je predinstalirana Kids aplikacija orijentirana na sigurno korištenje tableta, a pruža potpunu roditeljsku kontrolu i praćenje ponašanja djeteta prilikom korištenja tableta – blokiranje potencijalnih opasnosti koje vrebaju od neprimjerenog sadržaja i osiguravaju razumno vrijeme koje dijete provede na tabletu. Nudi sadržaje pogodne za djecu – edukativne igrice (koje sami možete odabrati). Kako misli na zdravlje i sigurnost obitelji, Mirnu su privukli i brojni difuzori, koji pružaju ugodu tijekom boravka u zatvorenim prostorima, ali i prijenosni punjači Fresh ‘n Rebel koji pomažu u brzom i jednostavnom punjenju mobitela svih članova obitelji tijekom napornih radnih dana, ali i vikend putovanja.

Futrola za tablet ili mobitel modernog brenda Guess je must have za sve trendseterice i poslovne žene, baš kakva je TV urednica i voditeljica Uršula Tolj. Prekrasna kolekcija u zlatnoj boji potpuno ju je osvojila, pa je tako uz svoje proljetne kombinacije kombinirala sve elemente aktualne Guess kolekcije – manja torbica, futrola za mobitel, bežične bluetooth slušalice dizajnom su ujednačene i kao takve pravi začin modnim kombinacijama.

U potrazi ste za jedinstvenim darovima koji se ističu zahvaljujući dizajnu i kvaliteti za žene koje volite? U svim Mobia poslovnicama možete pronaći i neobične pametne lampe raznih boja i oblika koje su idealan ukras za dnevni boravak, spavaću sobu ili radni stol.

Uz lampe, stigle su i nove maskice Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Adidas, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Harry Potter… čiji je Mobia ekskluzivni distributer.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , ,