Mobia store: Raj za ljubitelje mobitela i gadgeta

Ljubitelji mobitela, ali i svih popratnih gadgeta koje diktiraju trendovi, dolaze na svoje. U Zagrebu je otvoren prvi Mobia store koji se nalazi u Supernova centru Buzin.Riječ je o lijepo uređenom shopu na čijem je uređenju radio niz stručnjaka, sve s ciljem stvaranja oaze u kojoj će ljubitelji gadgeta moći kupiti novitete na tržištu. Među prvima su to napravili glumica Barbara Vicković, društveni kroničar i stilist Neven Ciganović, pjevač Bojan Jambrošić, stilistica Alma Premerl Zoko…

‘Svi koji prate moje društvene mreže znaju koliko se volim fotkati na bazenu! Od sada ćete me vidjeti i s novitetom iz Mobije – zvučnikom u obliku meduze, koja pluta na površini vode!’, komentirao je Neven Ciganović, dodajući kako je nova Mobia za njega kao ljubitelja elektronike pravi ‘raj’.

Nova, 21. Mobia poslovnica, na domaćem i stranom tržištu, ali prvi Mobia shop u potpunosti je izrađen po mjeri, ukorak sa svjetskim trendovima, a ono najvažnije prilagođavajući se potrebama kupaca. Promišljenim dizajnom ovaj koncept omogućava novo iskustvo kupovine po najvišim standardima merchandisinga, pomičući pritom granice prezentacije proizvoda krajnjem korisniku.

‘Volim prostore u kojima su noviteti pregledni i gdje se ono što nam je nepoznato može i isprobati! Posebno jer spadam u onu skupinu kupaca koji se upoznaju s novim trendovima koje želim sebi prilagoditi!’, rekla je glumica Barbara Vicković otkrivajući kako već dugo ‘mjerka’ pametni sat. U Mobia storeu u uži izbor su ušla dva modela.

Nova Mobia, na svojim zidovima predstavlja i proizvode po kojima je dobro poznata – maskice za mobitele! One jednostavne, za najjednostavnije mobitele, ali i maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su Adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Jean-Paul Gaultier za koje je ekskluzivni distributer.

‘Imaju Marvel maksice, ja sam lud za Minionima’ – komentirao je ponudu pjevač Bojan Jambrošić koji je uz ‘odjeću’ za mobitel u Mobia shopu isprobao i nove slušalice, zvučnike.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , , , ,