Modni Advent u Nami za Zagrepčanke i turistice

Kako se odjenuti za blagdansko vrijeme i koji su to ‘it’ komadi ove zime? To je bila tema već tradicionalnog modnog eventa ‘Nama i Alma na Špici’, koji se svakog mjeseca događa u najstarijoj domaćoj robnoj kući.U fokusu su trendovi koje iz bogate ponude ove robne kuće bira stilistica Alma Premerl Zoko te, zajedno sa svojim timom frizera i vizažista, baš svaku ženu pretvara u pravu zagrebačku damu. Kao modeli i ovog su puta bile zaljubljenice u popularnu robnu kuću, među kojima se našlo i poznato lice – glumica Mirta Zečević.

‘Ovog prosinca pozivnice na partyje samo stižu, a kako puno radim, nedostaje mi kronično sna i inspiracije za svečani look. San ću nadoknaditi sama, a s Almom u izlogu želim pronaći malu crnu haljinu u kojoj ću super izgledati u svim prigodama’, komentirala je Mirta Zečević svoj dolazak. Ona je zaželjela, Alma i njezin tim su ispunili očekivanje!

Posljednja Namina modna špica u ovoj godini dogodila se drugog Adventskog vikenda s temom blagdanskog looka. Alma je odabrala haljine u crvenim i zelenim bojama, srebrne kombinacije, fine mekane kaputiće, sve s potpisom domaćih modnih brendova koji su zastupljeni u Nami. Svaku odjevnu kombinaciju upotpunile su Jadran čarape, Lisca i Galeb rublje, modni detalji Galko, Högl, Tamaris…

‘Ovo je odličan način za pogledati što se sve prodaje u Nami, ali i outfiti su jako inspirativni, pa već imam ideju za svoj novogodišnji look’, komentirala je Slađana, turistica iz Novog Sada koja je zajedno s prijateljicama odgledala sve make overe u izlogu, a nakon toga šopingirala u Nami.

Kako bi styling bio potpun, u make up korneru je beauty brend Pupa predstavio svoje novitete koje je svakom modelu prilagodila vizažistica Paula Golomeić, pokazujući i različite lookove kad je svečani make up u pitanju. Iako je svako lice imalo svoju beauty priču, Paula je istaknula ipak i nešto zajedničko – dobra podloga uz Niveu i ultimativni Pula crveni ruž na usnama. Za frizuru je bio zaslužan frizerski salon Zanetti čiji su frizeri Matija Jaić i Ana Marija Ljubičić pokazali različite blagdanske frizure koristeći odabrane Keune proizvode za stiliziranje i zimsku njegu kose.

Publika ispred izloga, osim u make overima, uživala je i u besplatnoj šalici Franck kave, brojnim poklončićima sponzora, koji su se pobrinuli i da modeli kući ponesu rublje Lisce i Galeba, Jadran čarape, make up pakete Pupe, Nivee, Keune proizvode za njegu kose, Namin dar i kavicu Franck.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , ,