Motovunizacija: Zagrijavanje pred uspon na filmsko brdo

Zagrijavanje za 19. Motovun Film Festival počinje u Zagrebu u srijedu, 29. lipnja, u 21 sat na terasi Centra Kaptol (druga razina) besplatnom projekcijom jednog od najuspješnijih španjolskih filmova ‘Močvara’.Motovunizacija - film MočvaraOsim napetog trilera, u Centru Kaptol prodavat će se najjeftnije ulaznice te predstaviti nekoliko naslova iz glavnog programa, zemlju partnera Italiju te glazbeni program koji će posjetitelje rasplesati u ljetnim noćima na motovunskom brdu.

Dižu se platna, pale se propeleri, kreće Motovunizacija! Zagrijavamo osjetila za još jedan Motovun Film Festival uz prošlogodišnji hit ‘Močvara’ (A. Rodríguez, Španjolska, 2014.), poručuju organizatori. Španjolski triler koji je osvojio čak deset nagrada Goya, donosi detektivsku priču o dvojici policajaca koji istražuju nestanak maloljetnih sestara, a potpuno različiti Juan i Pedro podsjećaju nas na španjolsku verziju dvojca iz serije ‘True Detective’.

Srijeda navečer bit će posljednja prilika da oni najneodlučniji kupe najjeftnije motovunske karte po cijeni od samo 10 kuna. Dakle, dobijete 10 karata za 100 kuna i još mogućnost besplatnog kampiranja.

Organizatori Motovun Film Festivala upoznat će vas i s programom nadolazećeg festivala, pokazati nekoliko trailera najvećih naslova koji nas čekaju na istarskom brdu, predstaviti zemlju partnera ‘bellu Italiju’ te otkriti koji će sve glazbenici rokati pod zvijezdama.

MFF


Motovun
Svi putevi vode na 19. Motovun Film Festival
Tagged: , , , , , , , , , , ,