Muškarci otvorili dušu na Ženskoj priči

U klubu hrvatskih glazbenika Sax! održano je specijalno izdanje zabavnog talk-showa ‘Ženska priča’ na temu ‘Muška perspektiva’ na kojem je voditeljica Marijana Perinić, po prvi puta u sedam godina, ugostila samo muškarce; Tarika Filipovića, Zlatana Zuhrića Zuhru, Borisa Miševića i Vlahu Arbulića.

Gosti su pričali o razlikama između žena i muškaraca te su dokazali kako su muško-ženski odnosi nepresušna tema za komediju.

Komičar i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra u svom je dobro poznatom stilu komentirao muško-ženske odnose i odgovarao na pitanja publike koja nije ostala ravnodušna na njegove smiješne i vrlo iskrene komentare.

Tariku Filipoviću, glumcu i televizijskom voditelju, publika je postavljala pitanja o braku i zavođenju supruge te zatražila savjete o fazi kada u ljubavnom odnosu nestane strasti te o sve prisutnijem trendu razvoda i porastu broja samaca u hrvatskom društvu.

Zanimljivo je bilo poslušati televizijskog reportera i novinara Borisa Miševića koji sa svojom suprugom upravo prolazi kroz proces usvajanja djeteta i koji je pričao o svojoj punici te o podjeli kućanskih poslova.

Kao predstavnik mlađe generacije, glazbenik Vlaho Arbulić podijelio je svoje iskustvo mladog roditelja, a publiku je razveselio na kraju showa, i to izvedbom svog hita ‘Feel it’.

Gosti su otvoreno i iskreno pričali o prijevarama, prekidima, seksu, a sva četvorica složila su se kako svoje partnerice vole upravo onakve kakve jesu i da im je najvažnije da su one sretne te da je za uspjeh odnosa najvažnije obostrano poštovanje i dobra komunikacija.

Sav prihod od prodaje ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

A. V. / Foto: Goran Berović

Ženska priča: Smijeh je lijek
 
Ženska priča: Pisci o osobnom razvoju
 
Ženska priča: Dive hrvatskog glumišta

 

Tagged: , , , , , , , , , ,