Na otvorenju Decathlona 20.000 ljubitelja sporta

Protekli vikend u prvom hrvatskom Decathlonu na zagrebačkom Jankomiru, bila je velika gužva kao što se i očekivalo.Decathlon-otvorenjeRazlog tome je, naravno, službeno otvorenje ove najveće domaće trgovine sportskom opremom koju je protekli vikend posjetilo 20.000 ljudi. Prema podacima iz Decathlona, građani su najčešće odabirali sportsku opremu za zimske sportove i fitness. Sudeći prema velikom interesu javnosti, ponuđena je idealna formula za sve rekreativce, profesionalce i ljubitelje sporta uz nezaboravnu sportsku vikend avanturu.

S ciljem što boljeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je svim kupcima omogućio sportski vikend uz prigodne popuste na površini jednakoj veličini osam košarkaških igrališta. Ovom prigodom, svim posjetiteljima pružena je prilika da ‘zasluže’ svoj popust na kupnju uz razne atraktivne sportove, pa su testirali svoje granice u trčanju, biciklizmu, fitnessu, yogi, sportskom penjanju, košarci, nogometu, rolanju, boksu i planinarenju i nagradili se dodatnim popustima na izabranu sportsku opremu. Uz stručno vodstvo sportskih klubova i osoblja, posjetitelje je bodrio i DJ Pill Jackson koji je svojim prepoznatljivim zvukom dodatno zagrijao atmosferu.

Bogatim programom otvorenja Decathlon je pokazao kako je sport zaista dostupan svima što su iz prve ruke iskusili i mnogobrojni rekreativci, profesionalci i ljubitelji sporta.

P. R.


Pročitajte još: Decathlon na zagrebačkoj špici , Sportska oprema Decathlon


 

Tagged: , , , , , , , ,