Na Pannonian Challengeu i budući olimpijci

19. po redu Pannonian Challenge, najveći festival urbanih sportova u ovom dijelu Europe, predstavio je ovogodišnji program. Ljubitelji ekstremno dobre zabave moći će uživati u vratolomijama BMX, skate i roller vozača od 28. svibnja do 2. lipnja.Iako je termin raniji nego ikada, organizatori su rekli da sigurno mogu obećati odličnu zabavu i mnoštvo komaraca, koji su s godinama postali i zaštitni znak Pannonian Challengea.

Na festivalu će biti preko 300 vrhunskih sportaša iz cijelog svijeta, a zanimljivost je i da je BMX i skate kao sport uvršten na listu olimpijskih sportova, tako da ćemo u Osijeku moći pratiti i bodriti buduće olimpijce. Na zadovoljstvo posjetitelja ulaz na sportski dio je besplatan.

Za zabavu na glazbenom dijelu festivala pobrinut će se Psihomodo pop, Urban & 4, M.O.R.T. i brojni drugi koji će kao i prošlih godina zagrijavati atmosferu.

Uz mnoštvo vrhunskih sportaša i glazbenika, Pannonian Challenge će po prvi puta okupiti i stručnjake iz područja event menadžmenta. Uz najveće izdanje festivala do sada ove godine po prvi puta predstavit će se i TO DO sport event konferencija koja će se održati u sklopu festivala 1. i 2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku.

TO DO konferencija je događaj koji okuplja stručnjake iz različitih područja sporta i event industrije koji dijele svoje ideje, znanje i životno iskustvo s ciljem povezivanja i međusobnog razvoja. Najbolji stručnjaci u sport event industriji predstavit će svoje projekte te raspraviti o trendovima i mogućnostima povezivanja i razvoja. Ovo je do sada najznačajnija konferencija u regiji, a ekipa iz organizacije ponosna je što je mjesto događanja upravo Osijek. Kotizacija za TO DO konferenciju je 300 kuna + PDV, a sav financijski prihod odlazi Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje, koji će ovom donacijom financirati sportske aktivnosti svojih korisnika.

S. C.

Tagged: , , , , , , ,