Na vrućem stolcu kod Sanje Tatalović

Ako vam je dosta praznih i površnih priča, blaziranih tračarija i kiča onda je talk show’ Na vrućem stolcu’ kod Sanje Tatalović prava stvar za vas. Subotom od 11 sati, Kulturni centar Mesnička (KCM) u Zagrebu. Jedna terapeutkinja, jedan gost i pregršt ozarenih lica.Duhovito, tužno, interesantno, intrigantno. Baš kao život, onaj pravi, onaj kojeg živimo i koji se nema zašto skrivati. O osobnom životu, o promišljanjima, o snovima, djelima, o fikciji i fakciji, o seksu, o bogu, o smislu i besmislu, o sebi, ljudima, iskreno i blisko.

Razgovorom ili postavljamo ili pomjeramo granice. Neka razgovor postane iskustvo, susret, mjesto transformacije, mjesto odluke! Samo za hrabre!

Na vrućem stolcu ove subote peći će se karizmatičan, duhovit, inteligentan, provokativan i nadasve zanimljiv čovjek bez dlake na jeziku. On je stand up komičar. On je Peđa Bajović. Rezervirajte svoje vrijeme, ali i mjesto ove subote 23. veljače (11 sati) u KCM, Mesnička 12. Upad besplatan, dolazak obavezan!

Talk show možete pratiti i putem live streama! No, to nije isto, što bi rekao jedan moj prijatelj – to ti je k’o da pereš noge u čarapama, poručuje autorica i voditeljica Sanja Tatalović, dodajući: Stoga dođite da se gledamo u dva smjera. Dolazak je na vlastitu odgovornost – show produbljuje vaše bore smijalice!

P. R.


Tagged: , , , , , , , , ,