Najveća e-knjižara u Hrvatskoj

Početkom 2016. godine pokrenuta je nova e-knjižara www.eknjiga.hr s ponudom e-knjiga na hrvatskom jeziku s preko 1000 naslova. Imaju bogatu i raznovrsnu ponudu iz raznih područja (beletristika, popularna psihologija, publicistika, lektira…) među kojima se nalaze neki od najvećih i najnovijih hitova. To je jedina e-knjižara u Hrvatskoj koja nudi izbor čitanja putem vlastitih aplikacija za Android, iOS i PC uređaje.Eknjiga.hrPo prvi puta postoji mogućnost dijeljenja informacija i dojmova putem društvenih mreža o knjizi koju čitate. Dodavanje bilješki, napomena, oznaka, razni načini čitanja i pregleda, samo su neke od prednosti čitanja putem ove aplikacije. Pretraživanje po katalogu je vrlo jednostavno – po autoru, godini, naslovu, cijeni, izdavaču, području. Također, prije kupnje, možete pogledati unutar e-knjige nekoliko početnih stranica da vidite zanima li vas sadržaj, a njih možete podijeliti s prijateljima putem maila ili društvenih mreža.

Prednosti ima puno – jednostavno i lako, putem eknjiga.hr možete kreirati vlastitu biblioteku koja će trajati zauvijek, bez zauzimanja prostora u vašem domu. Vaša biblioteka je uvijek uz vas, dostupna iz bilo kojeg dijela svijeta u bilo koje vrijeme. A i ne manje bitna prednost je niža cijena e-knjiga u odnosu na tiskana izdanja. Sve što je potrebno za kupnju je izrada korisničkog računa koji se može koristiti na čak pet uređaja. Nakon što su knjige preuzete u aplikaciji, čitati možete i bez povezivanja na internet.

Cilj je potaknuti izradu što većeg broja knjiga u elektronskom izdanju te ih sve okupiti na jednom mjestu kako bi ponuda bila što veća na zadovoljstvo svih ljubitelja elektronske knjige.

A. B.

Tagged: , , , , ,