Natalie Cole prvi put u Zagrebu

Zagrebačkoj  publici nudi se izuzetna prilika čuti sjajnu glazbenicu Natalie Cole, veliku svjetsku glazbenu divu, dobitnicu zavidnog broja Grammy nagrada, kćer legendarnog jazz i pop umjetnika Nat King Colea.

Natalie ColeNastupit će po prvi put u Zagrebu 3. studenoga, u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u sklopu svoje europske turneje nakon koncerta u čuvenom londonskom Albert Hallu.

Devet osvojenih Grammyja, kao i ostale prestižne glazbene nagrade potvrda su njezina velikog i svestranog talenta. Surađivala je s brojnim velikanima svjetske glazbene scene, među kojima su Jose Carreras, Placido Domingo, Andrea Bocelli, Whitney Houston, Bruce Springsteen…

Natalie Cole je karijeru započela početkom sedamdesetih u soul žanru da bi se osamdesetih priklonila popu i R&B-u, a zatim devedesetih nastavila koracima svog oca, bazirajući se na tradicionalnom popu kojem je ostala vjerna do 2010. godine.

Specijalni gost zagrebačkog koncerta je Simon Marlow, dobar znanac hrvatske publike s kojm je na raznim projektima surađivao i Ivo Gamulin Gianni.

Lisinski

Tagged: , , , , , , ,