Natalie Imbruglia: Akustično u Tvornici

Natalie Imbruglia kreće na svjetsku turneju, koja naravno uključuje i Hrvatsku. Akustični koncert izvest će 3. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.Svjetski poznata postala je 1997. godine objavom prvog singla ‘Torn’ s debitantskog albuma ‘Left of the Middle’. Album je prodan u preko 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Uslijedili su albumi ‘White Lilies Island’ (2001.) i ‘Counting Down the Days’ (2005.) Četvrti album ‘Come to Life’, objavljen je 2009. godine. Dobila je MTV-ijevu nagradu za najboljeg novog izvođača, a nakon toga dobila je i tri nominacije za nagradu Grammy. Prodala je preko 9 milijuna primjeraka albuma širom svijeta.

Nakon šest godina, u ljeto 2015. Izdala je album ‘Male’. Inspiraciju za novi album pronašla je u svojim najdražim muškim umjetnicima. ‘Male’ je kolekcija klasičnih i suvremenih pjesama, – koju izvode njezine muške muze – Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend, Zac Brown Band, i mnogi drugi. Prvi singl ‘Instant Crush’ originalno je snimio dobitnik Grammyya, Daft Punk.

‘U originalnoj verziji, zaista možete čuti o čemu pjesma govori zbog Julianova specifičnog glasa, koji ja stvarno obožavam. To je uistinu predivna priča koju želim da ljudi čuju i povežu se s riječima. Jako sam ponosna kako je na kraju ispalo’, kaže Natalie.

U Tvornici će Natalie izvesti cjelokupan presjek svojih hitova, uključujući i pjesme s nedavno izdanog album ‘Male’.

T. K.

Tagged: , , , , , ,