Naturala Life od sada i na prodajnim mjestima Tiska

Svima nam je ovih dana potrebno malo (ili malo više) hrabrosti i vjere, a časopis Naturala Life je tu da vam da vjetar u leđa.
Tromjesečnik Naturala Life, njegovo redizajnirano i osvježeno izdanje, od ovoga ćete broja moći pronaći, uz već dobro poznata prodajna mjesta, i na najfrekventnijim kioscima Tiska, u Tisak media centrima kao i na prodajnim mjestima Tiska u shopping centrima diljem Hrvatske.

‘Život ide dalje i ako se ponekad čini kako je svijet stao – mi ne smijemo. To je, dakako, lakše reći nego učiniti jer svjetlo na kraju tunela je ponekad toliko slabo da ga jedva vidimo. No, kako bismo vratili iskru i opravdali očekivanja svojih vjernih čitatelja, ovoga smo puta imali važnu misiji – pronaći inspiraciju koja će istovremeno nadahnuti naše čitatelje, ali i nas same’, izjavila je Andrea Šitum, direktorica tvrtke Nativa media i glavna urednica Naturala Lifea.

Proljetno izdanje donosi priče o Mirjani Hrgi, Suh Yoon Lee, Editi Lučić Jelić, Slavenu Škrobotu…

I zato je ekipa iz Naturala Lifea ispričala neke nove nadahnjujuće priče u kojima glavne uloge imaju mladi Slaven Škrobot koji putuje unatoč svim izazovima, Mirjana Hrga koja je svoju sreću pronašla na Cresu i Lošinju, svjetski poznata guruica bogatih Sun Yoon Lee koja je ispričala priču o obilju, ali i poručila da treba imati nade sve dok dišemo. Voditeljica Ana Radišić otkrila je da je i njezina misija inspirirati druge. Nutricionistica Martina Linarić dala je savjete zbog kojih ćete sa smiješkom stati na vagu, ali i bez grižnje savjesti isprobati recepte autorice Sandre Rončević koja potpisuje gurmanski spomenar ‘Mrvu ovog, zeru onog’.Antonija i Aljoša Šerić iz grupe Pavel raznježit će vas crticama iz svog bračnog života, radijska voditeljica Edita Lučić Jelić nasmijat će vas svojim dosjetkama i oduševiti svojom mudrošću, a Maria Florencia Celani i Ivana Jelinčić Atkinson zainteresirati svojim životnim pričama koje su sagradile daleko od domovine. Ovoj sjajnoj ekipi, pridružili su se avanturisti i pustolovi – Domagoj Sever, Kristijan Iličić, Spomenka Saraga i Rujana Lukač koji su se prisjetili zgoda s putovanja.

No, to naravno nije sve jer vas čeka još mnoštvo iznenađenja i odličnih sadržaja – zato požurite na odabrana prodajna mjesta, naručite pretplatu tiskanog ili online izdanja te se prepustite svježoj perspektivi i vedrijim danima koji nam dolaze s proljećem.

Sve informacije o časopisu Naturala Life pronađite na www.naturala.hr

P. R.


Tagged: , , , , , , , , ,