Neff kućanski aparati uz delicije Ivana Pažanina

U showroomu BSH kućanski uređaji u Zagrebu predstavljen je brend kućanskih uređaja Neff pod spretnom kuhačom chefa Ivana Pažanina. Kuhanje uživo i njegovi recepti oduševili su mnoge prisutne te predstavili brend u njegovu pravom svjetlu – uživajući u hrani.Ljubiteljima dobre kuhinje Neff je predstavljen pod okriljem pitanja ‘Gdje su nestala vrata?’. Samo pitanje referira se na inovaciju tvrtke Neff, Slide & Hide – tehnologiju s kojom vrata pećnice nestaju ispod nje te time oslobađaju prostor u kuhinji i osiguravaju bolju pristupačnost.

Neke od Neffovih važnih inovacija su CircoTherm sistem, Slide&Hide vrata koja nestaju i praktični TwistPad kontrolni element. Neff proizvodi kućanske uređaje za ljude koji su strastveni u kuhanju i uživaju eksperimentirajući u kuhinji. Inspiriraju široki krug kulinarskih osobnosti da dijele entuzijazam prema kuhanju s prijateljima i obitelji.

Sam slogan marke Neff ‘Strast prema kuhanju od 1877.’ odražava svaki aspekt Neffovih aktivnosti. Od samog početka proizvodnje u suradnji s entuzijastičnim kuharima, marketinških kampanja koje uključuju strastvene ljubitelje hrane do personaliziranog kulinarskog iskustva.

Kućanski uređaji Neff omogućavaju strastvenim ljubiteljima hrane da fokusiraju pažnju na kreativnost i intuitivne ideje dok kuhaju i peku. Uređaji su jednostavni za upravljanje što čini pripremu hrane zabavnom. Kulinarski entuzijasti mogu izabrati uređaj koji najbolje odgovara njihovoj osobnosti i individualnim preferencijama.

Izdržljivost i pomno osmišljeni detalji s impresivnim funkcijama dio su svakog Neff uređaja koje strastveni kuhari cijene. Time se postavljaju standardi u kuhanju i pečenju s rješenjima koja ostavljaju bez daha.

Za Neff, kuhinja je mjesto za razmjenu ideja, pronalaženje inspiracije. Mjesto gdje priprema hrane i uživanje u njoj postaje istinsko iskustvo za sva osjetila.

U Neffu, osobno iskustvo počinje s biranjem posebnih sastojaka za kreiranje jela.

S FlameSelect vatra se prilagođava hrani, a ne obrnuto.

Ako pečete odrezak, kuhate tjesteninu ili pripremate pečenku, od sada možete snagu vatre vrlo jednostavno prilagoditi kao snagu struje na indukcijskim pločama.

Uz pomoć funkcije Circo Therm u pećnici možete istovremeno na četiri razine peći različita jela, a okus svakog jela bit će onakav kakav bi trebao biti. Jela neće preuzeti okus drugog jela – pečeno meso imat će okus pečenog mesa, a muffin će imati okus muffina.

Vrata Slide & Hide, koja mogu kliznuti ispod pećnice, oslobađaju puno prostora u kuhinji i osiguravaju bolju pristupačnost unutarnjem prostoru od 71 litre zapremnine te tako lako i u proizvoljnom položaju tijela imate pristup vašim jelima. Odbojnici vrata Slide & Hide osiguravaju nježno zatvaranje na zadnjim centimetrima: stil, sigurnost i udobnost.

Uz nove ploče za kuhanje dolaze intuitivni upravljači, koji nevjerojatno olakšavaju njihovu uporabu. Na novom gumbu za okretanje Twist Pad Fire imate crveni svjetleći prsten, koji će biti estetsko i funkcionalno središte vaše kuhinje. Samo postavite magnetni disk na sredinu površine za upravljanje i dodirnite u smjeru zone kuhanja, a zatim odaberite postavku i možete započeti s kuhanjem.

Neff razvija i proizvodi kućanske uređaje za ljude koji su strastveni prema kuhanju, koji cijene funkcionalnost, dizajn i jednostavnost upotrebe. Tvrtku je 1877. osnovao Carl Andreas Neff u Brettenu, u južnoj Njemačkoj, a danas su vodeća europska kompanija za ugradbene uređaje. Proizvodna linija pokriva sve moderne kućanske uređaje: pećnice, nape, hladnjake, suđerice i uređaje za kavu. 135 godina Neff smatra korisnika kuhinje najvažnijim elementom. Neff radi na postavljanju novih standarda punih inspirativnih ideja, posebno u području kuhanja i pečenja. Inovacije CircoTherm sistem, Slide&Hide vrata koja nestaju i praktični TwistPad kontrolni element samo su neke od njih. Od 1982. godine Neff je dio BSH Hausherate GmbH sa sjedištem u Münchenu.

F. K.


Tagged: , , , , , , , , ,