Nives Celzijus: Gola istina 2

Nives Celzijus je u izdanju Adria Media objavila knjigu ‘Gola istina 2’, nastavak svoga (spornim) Kiklopom nagrađenog bestselera ‘Gola istina’ iz 2008. godine, prodanog u 160.000 primjeraka, kojim je uzburkala javnost i pomaknula neke standarde u domaćem izdavaštvu i sustavu nagrađivanja.
Vedrana-Rudan-i-Nives-CelzijusPromocija je održana u Storia baru u Zagrebu na krovu novog Point shopping centra, a predstavljačica knjige bila je spisateljica Vedrana Rudan, koja je Nives dala podršku kada su joj osporavali Kiklopa za hit godine. Kao što je poznato, Nives je tu bitku dobila i na sudu, što ju je ohrabrilo da nastavi pisati i objavljivati.

U ovom nastavku ‘Gole istine’, Nives razotkriva domaću, ali i europsku javnu scenu, otkriva što se zbilo nakon svojedobnog happy enda… majčinstvo, brak, ljubavnik iz snova, krize, mreže laži, On i razvod…

Unatoč velikom zanimanju medija za ovu knjigu i promociju te simpatija i nekih književnih krugova, nažalost, Nives Celzijus ne može pobjeći od svojih drugih afiniteta. Nakon prilično ozbiljnog ali i provokativnog predstavljanja knjige uz Vedranu Rudan, prihvatila se mikrofona i zapjevala s tamburaškim sastavom ‘Petica’ s kojima je nedavno snimila pjesmu ‘Karanfili’. Zato ostaje dvojba kako doživjeti Nives – kao spisateljicu ili pjevačicu. No, sigurno je – Celzijus!

Mustafa Topčagić /Foto: FAMA

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,