Nives Celzijus gostovala u Ženskoj priči

U zagrebačkom multimedijalnom klubu Opera, u sklopu talk-showa ‘Ženska priča’, voditeljica Marijana Perinić ugostila je pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus.

Na sceni im se pridružio i njezin dugogodišnji prijatelj, radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko, sestra Matea Zeljković i bliska prijateljica, vizažistica Sanja Agić. Cijeli prihod od ulaznica doniran je Zakladi Ana Rukavina.

U ugodnom dvosatnom razgovoru sa stand-up komičarkom Marijanom Perinić, Nives je publici otkrila svoju privatnu stranu. Gradeći svoj imidž punih dvadeset godina na seksepilu i provokaciji, javnost je nedavno počela priznavati njezine brojne talente, posebice imitaciju i glumu – zbog kojih u zadnje vrijeme uživa naklonost širokih masa. Nakon uspjeha prve knjige ‘Gola istina’, za koju je prestižnu nagradu Kiklop trebala sudski izboriti, polako dobiva simpatije šire javnosti, da bi je nastup na showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ izgradio u jednu od trenutno najzanimljivijih osoba na estradi.

Osim na društvenim mrežama, na kojima je prati preko 200.000 obožavatelja, već godinama je prisutna u svim domaćim medijima, a nije zanemariva ni naklonost poljskih, grčkih, njemačkih i britanskih tabloida koji često objave neku novost iz Nivesinog života. Na ‘Ženskoj priči’ bilo je riječi i o brendu njezinog imena, imidžu, trima objavljenim knjigama i pjevačkoj karijeri koja u zadnjih par godina doživljava procvat. Nives je trenutno najveći izazov gluma, a hoće li nakon predstave ‘Vitez slavonske ravni’ dobiti neku novu ulogu, još ne želi otkriti.

Na sceni joj se pridružio i Dalibor Petko, radijski i televizijski voditelj i Nivesin najbolji prijatelj koji je ispričao brojne zajedničke anegdote, potvrdivši glasine kako je Nives odlična kuharica. Ugodnoj atmosferi pridonijela je Matea Zeljković, dvanaest godina mlađa sestra koja je podijelila iskustvo života pod istim krovom i sve one zajedničke sestrinske trenutke zbog kojih jedna drugu danas smatraju najboljim prijateljicama. Zanimljivo je bilo poslušati i Sanju Agić, poznatu vizažisticu, s kojom Nives već godinama uspješno surađuje, ali se i privatno druži. Nives danas za sebe kaže da je sretna jer radi ono što voli i, još važnije, jer uz sebe ima svoje dvoje djece, bivšeg muža, majku i sestru te bliske prijatelje na koje uvijek može računati.

Bilo je tu riječi i o svijetu nogometaša i njihovim suprugama, manekenkama, mafijašima i svemu onome što je uzburkalo maštu posjetitelja novog, odlično posjećenog izdanja ‘Ženske priče’.

Z. P.


Nova Ženska priča s Nives Celzijus

Ženska priča: Bojana Gregorić Vejzović i Jelena Perčin

Ženska priča: Mirjana Hrga i Ana Brdarić Boljat
Tagged: , , , , , , , , , ,