Nola: Imam tebe – za 25 godina rada

Prošla godina protekla je u svojevrsnoj retrospektivi glazbenog opusa pulske grupe Nola i proslavi 25 godina djelovanja. Početak 2019. zaista je pravo vrijeme za novu stranicu, novi singl, novi spot, a uskoro i novi album. Tako iz radionice Marijana Jelenića, autora teksta i glazbe, stiže nova pjesma koja će zasigurno osvojiti radijski eter i obožavatelje.

Pjesma ‘Imam tebe’ kroz svoje je stihove tijesno protkala zajedničke trenutke okosnice benda, Gabrijele Galant Jelenić i Marijana Jelenića. Oni su uz pomoć redateljice Katarine Radetić i MedVid produkcije u novom spotu uspjeli stisnuti 25 godina u nešto više od tri minute zaigranih kadrova. Simpatičan par u video spotu ‘Imam tebe’ utjelovili su talentirani glumci Leonarda Sep i Marko Gašparović.

‘Novom pjesmom počinjemo novi krug, novi ciklus. Volimo režiju spota prepustiti mladim ljudima, volimo vidjeti njihovu viziju naše pjesme. Ovoga puta prepustili smo se u ruke mladoj redateljici Katarini Radetić koja gotovo da je Nolina vršnjakinja. Ona je video za pjesmu ‘Imam tebe’ zamislila kao retrospektivu Nolinih 25 godina rada i sigurno je i za nju bio izazov tih 25 godina smjestiti u tri minute pjesme’, otkriva Gabrijela, a redateljica spota Katarina dodaje: ‘Naslov i stihovi pjesme ‘Imam tebe’ govore o dugogodišnjem odnosu, dugogodišnjoj ljubavi, a Nola je prošle godine proslavila 25. godišnjicu. Imajući to u vidu, spot je zamišljen kako bi pokazao upravo razvoj odnosa između dvoje ljudi. Auto u kojem se odvija većina spota metafora je za zajedničko kretanje kroz život.’

Nakon izdavanja i promocije novog singla, Nola se vraća u studio gdje snimaju nove materijale. ‘U planu je ove godine objaviti još novih pjesama, možda još dvije ili tri do kraja godine. Sve su one dio novog albuma na kojem trenutno radimo’, rekao je Marijan Jelenić.

P. M. / Foto: Ivana Kujundžić


Tagged: , , , , , , , , , ,