Nova era vinoteke Bornstein

U ponedjeljak 4. svibnja, na mjestu najstarije hrvatske vinoteke, na zagrebačkom Kaptolu, otvoren je vinski bar Bornstein, kao mjesto okupljanja, druženja i zabave.
Bornstein wine bar
Ovaj jedinstven nadsvođeni podrum nikada nije bio samo prva privatna vinoteka u Hrvatskoj – bio je to, baš kao što je i danas, vinski hram kojem hodočaste ljubitelji vina ali i oni koji u potrazi za znanjem i novim enološkim iskustvima.

‘Vinoteka Bornstein je neizostavna destinacija za svakog turista koji stigne u Zagreb. To možemo zahvaliti 25-godišnjem djelovanju vinoteke, vrhunskoj ponudi i educiranosti svih djelatnika. Dolaskom wine bara dobili smo još  jednu dodanu vrijednost koja će podariti novu dimenziju cijeloj priči’, rekao je Ivan Srpek, vlasnik Bornstein wine bar & shop.

N. D.


Pročitajte još: Ivan i Doris Srpek: Bornstein Wine Bar , Talijanske vinarije u vinoteci Bornstein , Vina Ščurek u vinoteci Bornstein , Šampanjci Collard-Picard u vinoteci Bornstein , Movia doživljaj u vinoteci Bornstein , Poderi Colla: Talijanska vina iz Piemonta , Vina Domaine Koquelicot: Francuska u Istri, Zagorska vina na dobrom glasu


 

Tagged: , , , , , , , ,