Nova sezona Art Clubbinga

Utorak je dan za umjetnost i dobru glazbu, a tome je svakako pridonio program Art Clubbing koji se drugu godinu zaredom održava u poznatom zagrebačkom klubu Pepermint.

Bubu with loveOtvaranje sezone rezervirano je za 30. rujna od 22 sata uz zanimljiv art&music sadržaj! Program je šaren, raznolik i optimističan kao i svako Art Clubbing izdanje do sada.

Frrresh je besplatni online časopis za vizualne umjetnosti u kojem možete vidjeti radove umjetnika koji su relativno nepoznati široj publici i onih već dobro poznatih i priznatih u svijetu. Naglasak časopisa je na radovima i umjetnicima koji se predstavljaju sami u obliku u kojem oni to žele dok je sam dizajn i izgled časopisa vrlo jednostavan. U Frrreshu možete otkriti sjajne ilustratore, slikare, kipare, ulične umjetnike, fotografe itd. sa svih strana svijeta. Časopis vodi dvojac iz Hrvatske koji cijeli projekt radi iz ljubavi prema umjetnosti, a magazin je potpuno besplatan za prelistavanje na internetu.

Na izložbi u Pepermintu predstavit će plakate naslovnica do sada objavljenih brojeva te prezentirat radove umjetnika iz svih 19 brojeva Frrresh-a.

Bubu with love modni je boho brand iza kojega stoji Tara Turković, 25-godišnja modna dizajnerica. Inspiriracija koju crpi za svoje kreacije su sreća, ljubav, priroda, ljudi, grad, filmovi… Modnom revijom će prikazati najnovije modele srcolikih majica.

Ifka.pifka mala je kućna radionica koja izrađuje ukrase za ljude, biljke i frižidere. Započela je izradom broševa pod nazivom ‘Brooches de la Noches’ i ‘Los Brkados Bandidos en Trenirkos’, a u zadnje vrijeme zabavlja se izradom ogrlica i privjesaka pod nazivom ‘Okrugljaci’ te ‘Dvolične ogrlice’.

Glumac Filip Ridički pripremio je hit-astične poslastice glazbenika poput Beck, David Bowie, Franz Ferdinand, Idoli, The White Stripes za zagrijavanje!

Za glazbenu kulisu nakon ponoći zadužen je DJ Petar P. s elektronskim setom house, & deep house bitova.

A. C.

Tagged: , , , , , , ,