Novi ambasadori branda Oriflame

U ugodnom ambijentu zagrebačke caffe galerije Velvet, švedska kozmetička kompanija Oriflame prezentirala je svoj novi slogan ‘Ljepota na moj način’. Također, predstavila je i nove brand ambasadore, a kako najbolji idu uz najbolje dokazali su još jednom izabravši ne jednog već pet novih ambasadora.Novi ambasadori branda su glazbenica Ana Opačak, modna dizajnerica Loreta Gudelj Barać, kick-boksačica Vedrana Halinčić, akademski kipar Hrvoje Dumančić i SOS mama Verica Filipčić. Jedna od ambasadorica, Ana Opačak, krasi novi katalog, a koliko im je svima Oriflame kozmetika neizbježna u svakodnevnoj beauty rutini moglo se čuti u njihovim predstavljanjima.

‘Ljepota na moj način’ novi je koncept kozmetičke tvrtke Oriflame, koji su predstavili Igor Crnogaj, country manager za Hrvatsku i Sloveniju; Kosovka Tičić, generalna direktorica za tržišta zapadnog Balkana i Marijana Zonić, regionalna marketing menadžerica.

‘Tijekom desetljeća razvoja i poslovanja profilirali smo se u jednu od najkvalitetnijih i najprepoznatljivijih kozmetičkih tvrtki koje posluju putem direktne prodaje. Upravo iz tog razloga, sretni smo što smo izgradili mrežu prijatelja i partnera koja iz godine u godinu raste’, istaknula je Kosovka Tičić.

‘Danas poslujemo u više od 60 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj smo jedan od najpopularnijih kozmetičkih brandova od 1996. godine. Temeljitim istraživanjem tržišta došli smo do slogana Ljepota na moj način, koji je nova brend poruka, ali i misija kompanije. Već 50 godina tražimo i pronalazimo ljepotu u svim ženama svijeta, a ono što smo tijekom tog vremena naučili je da ljepota ima beskrajno mnogo lica. Ljepota ne poznaje pravila i okvire, ljepota je sloboda kojom žene diljem svijeta žive svoje jedinstvene razlike baš svakoga dana. Svatko je lijep na svoj, jedinstveni način, a mi smo tu da ljepotu podržimo i naglasimo’, rekao je Igor Crnogaj.

M. R. / Foto: John Pavlish


Tagged: , , , , , , , , , , ,