Novi Batman – Robert Pattinson (trailer)

Studio Warner Bros. Pictures predstavlja film ‘The Batman’, redatelja Matta Reevesa na čelu s Robertom Pattinsonom u ulozi uvijek budnog čuvara Gotham Cityja, Batmana, i milijardera Brucea Waynea.

Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela Keatona, Bena Afflecka i Christiana Balea, a sada mračnu ulogu preuzima Robert Pattinson kojeg ovih dana možemo vidjeti u jednoj od naslovnih uloga u novome filmu Christophera Nolan ‘Tenet’.

Zvjezdanu ekipu čini poznata Gothamova postava: Zoë Kravitz kao Selina Kyle, Paul Dano kao Edward Nashton, Jeffrey Wright kao James Gordon, John Turturro kao Carmine Falcone, Peter Sarsgaard kao okružni tužitelj Gil Colson te Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis kao Alfred i Colin Farrell kao Oswald Cobblepot.

Scenaristi filma su Matt Reeves i Peter Craig. Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo. Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

‘The Batman’ u distribuciji Blitza, u kina dolazi u listopadu 2021. godine.

B. L.Tagged: , , , , , , , , ,