Novi košarkaški portal Basketball.hr

Košarka kao jedan od najpopularnijih sportova u Hrvatskoj konačno je dobila svog novog glasnogovornika. Novi, zanimljivi portal Basketball.hr predstavljen je u Zagrebu.Vođen je stručnim timom, za portal pišu najbolji hrvatski košarkaški novinari, predstavljat će sve zanimljivosti vezane uz naše košarkaše i legende koji će prenositi vlastita iskustva. Po prvi puta ćemo imati prilike upoznati i ljude iz sjene koji su itekako zaslužni za pobjede naših sportskih junaka.

Basketball.hr, portal koji je pokrenula zadarska tvrtka S event, među prvima su proučile i košarkaške legende, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković, Dalibor Bagarić sa suprugom Jasminom, Zoran Čutura, Andrija Žižić i Danijel Jusup. Zanimljive teme čitali su i predsjednik Skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić, Željko Pavličević, Nikola Rukavina, direktor KK Cibone Domagoj Čavlović, direktorica tvrtke S Event Zdenka Zrilić, voditeljica Lorena Nosić, odbojkašica Vesna Jelić koja je bila u pratnji oca, legendarnog trenera Ivice te mnogi drugi. Portal su podržali i svi vodeći hrvatski novinari koji prate košarku.

Portal će pratiti sve rezultate košarkaških utakmica s područja Hrvatske, regije i Europe, ali i one najzanimljivije iz cijelog svijeta.

‘Emocija i ljubav prema košarci je ono što nas nosi u ovom poslu i ona nas je dovela do pokretanja portala. Želimo biti centralno mjesto okupljanja svih onih koji dijele te osjećaja s nama, žive od košarke, za košarku i uz košarku!’, izjavio je glavni urednik portala Branko Tabak.

U rubrici Time out pronaći ćete zanimljive članke vezane uz događanja izvan košarkaškog terena. Brojni košarkaši i košarkaški djelatnici imat će svoje kolumne koje će na zanimljiv način ponovno popularizirati košarku. Basketball.hr bit će partner najzanimljivijim događanjima u Hrvatskoj i regiji kad je košarka u pitanju.

T. D.

Tagged: , , , , , ,