Nutricomm: Konferencija o tehnologiji, znanosti i hrani

Nutrition Conference 2018. je jednodnevna konferencija iz područja nutricionizma, tehnologije i znanosti o hrani, koja ima cilj okupljanje profesionalaca i zainteresirane javnosti povezanih s hranom, tehnologijom, inovacijama i obrazovanjem.Nutricomm je organiziran kroz četiri sekcije, gdje svaka sekcija ima svoje inicijalno predavanja u trajanju od 15 minuta, nakon čega slijedi panel kojeg vodi moderator, u trajanju od 45 minuta. Tijekom panela, Nutricomm omogućava otvoreni pristup i postavljanje pitanja prilikom održavanja panela.

Održat će se u utorak, 22. svibnja, u prostoru Akceleratora, Tehnološkog parka Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, 1. kat, od 10 do 17 sati.
Konferencija se fokusira na četiri teme koje će se obraditi kroz panele:
1. Budućnost nutricionizma i biotehničkih znanosti
2. Funkcionalni proizvodi u praksi
3. Prehrana u osnovnim školama
4. Tehnologija u službi hrane i zdravlja

Ciljana skupina su stručnjaci iz biotehničkog područja, IT / ICT sektora, prehrambene industrije, turizma, obrazovanja, studenti i zainteresirana javnost. Iza svake teme na konferenciji je okrugli stol s renomiranim moderatorima i članovima koji će uz svoj doprinos temi biti slobodni odgovoriti na pitanja auditorija. Cilj je promovirati i umrežiti nutricionizam s drugim granama eksperata, potaknuti nove suradnje, nove projekte i podržati struku. Na kraju konferencije, prikupit će se zaključci svakog panela i javno opisati na web stranici.

Očekivani rezultati Nutricomm 2018. konferencije su prezentacija proizvođača i inovatora, stvaranje zaključaka za svaku od tema, donošenje odluka o budućim aktivnostima za svaku od tema, povezivanje stručnjaka iz biotehničkih znanosti s drugim strukama, stvaranje novih poslovnih mogućnosti i mogućnosti za znanstvena istraživanja.

Konferencija nije naplatna, svoje besplatne ulaznice možete preuzeti preko web stranice: http://Nutricomm2018.redfork.hr/

D. G.


Tagged: , , , , , , ,