O ljubavi iz drugog kuta

Knjige Zorana Milivojevića i Brune Šimleše nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima jer su obojica prodali nekoliko desetaka tisuća primjeraka svojih naslova.Zoran Milivojević i Bruno ŠimlešaU knjigama razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti, ali i o toj literaturi jer ne podcjenjuju ni inteligenciju čitatelja ni kompleksnost života. Otvoreno i promišljeno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore.

Milivojević i Šimleša imaju različite pristupe ljubavi i radu s ljudima, ne slaže se u svemu, kao što se ni posjetitelji neće u svemu složiti s njima dvojicom, ali je cilj da se nakon predavanja svi bolje slažemo s ljubavlju! Kroz neutraliziranje brojnih zabluda o ljubavi i definiranju jasnih koraka koji nas mogu približiti ljubavi.

Možemo li privući ljubav? Da li mi biramo ljubav ili ona nas? Možemo li odlučiti voljeti nekoga? Koliko je uspješna ljubavna veza stvar slučajnosti, a koliko našeg truda?

Predavanje na temu ‘Kako uloviti ljubav/Birati ili biti biran’ održat će se 17. prosinca u 19.30 sati) u Cineplexx Centru Kaptol u Zagrebu. Moderatorica je Daniela Trbović.

Ljevak

Tagged: , , , , , , , , , ,