Ogledni sat: Utjecaj bloga i blogera u Hrvatskoj

Centar za kreativno pisanje i radionica bloga za blogere, nove polaznike, sudionike i zainteresirane građane organiziraju ogledni sat s diskusijom o utjecaju bloga i blogera u Hrvatskoj, a održat će se u utorak, 24. ožujka, u 17.30 sati, u Amruševoj 5/II u Zagrebu.

Aleksandra StarčevićCilj je obrazovanje blogera, poboljšanje kvalitete blogersko-medijskog sadržaja, tolerantnija komunikacija u blogerskoj zajednici i popularizacija bloga u Hrvatskoj. U sklopu toga predstavit će se program radionice bloga, uz besplatni ogledni sat s diskusijom, a potaknuti pozivom za javnost Nacionalne zaklade za ravoj civilnog društva vezano uz kampanju za mlade blogere protiv govora mržnje.

Radionica Postani bloger, koju vodi Aleksandra Starčević, nudi razmjenu iskustava, širenje pozitivnih utjecaja u stvaranju novog vala blogerskih imena u Hrvatskoj, populariziranje tog medija koji novim autorima pruža mogućnost objavljivanja njihovih priča, a to je i medijsko-marketnško polje koje komunicira na društvenim mrežama, za one koji to žele.

Nudi li blog puno više nego što to mnogi misle i može li se od njega pristojno živjeti, otkrijte na ovom zanimljivom oglednom satu u CeKaPe-u i podijelite svoja iskustva s onima koji žele pisati blog.

Detaljnije informacije i prijave na www.cekape.com

A. S. / Foto: CeKaPe

Tagged: , , , , , , , ,