Oliver pjesmom najavio koncerte

Legenda hrvatske glazbene scene Oliver Dragojević na najljepši je mogući način poželio dobro jutro Zagrebu.
Oliver  Dragojević-AntenaUoči večerašnjeg prvog od tri rasprodana koncerta u Lisinskom, na najslušanijem zagrebačkom radiju Anteni Zagreb, otpjevao je pjesme s novog albuma. Slušatelji ‘Jutarnjeg showa’ Barbare Kolar i Saše Bunete doznali su da je glazbena legenda spremna za zagrebačke koncerte, kako se danas probudio u 4 sata ujutro te da Zagrebu priprema vrhunski glazbeni doživljaj.

‘Spreman sam za Lisinski koji je vrhunska koncertna dvorana i vrlo lijep ambijent, a tri rasprodana koncerta fantastičan su uspjeh. Prostor je intiman, publika čuje svaki glas i zaista uživa u izvedbama. Prije koncerata se ne upjevavam, a što se tiče prehrane na dan koncerta najbolje je što manje jesti!’ – izjavio je Oliver Dragojević.

Glazbenik je otkrio da mu je neostvarena želja duet s Ray Charlesom a da bi od mladih glazbenika rado snimio duet s Brunom Marsom. Uživo u programu Antene Zagreb, Oliver je otpjevao pjesme ‘Do kraja vrimena’ i ‘Konfidenca’ s istoimenog novog albuma.

Antena

Pročitajte još: Oliver Dodao treći koncert u Lisinskom , Oliver donosi tišinu mora u Zagreb, Novi singl ‘S tobon jubavi’

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,